Life

Vladimir Drăghia, videoclip emoționant împreună cu fiica lui, Zora. Cât de mult a crescut!

20.05.2020 | 17:26
Vladimir Draghia videoclip emotionant impreuna cu fiica lui Zora Cat de mult a crescut
ADVERTISEMENT

Primul câștigător Exatlon România, actorul Vladimir Drăghia, a postat un videoclip pe Instagram în care apare alături de fiica și iubita lui. Micuței Zora i-a adresat câteva cuvinte care au ajuns la inimile următorilor săi de pe rețeaua de socializare.

Vladimir Drăghia, despre fetița lui: „Zora va rămâne un copil toată viața”

Actorul apare într-un clip de promovare al firmei Teilor (n.r.: bijuterii și accesorii scumpe) împreună cu Zora și, profitând de campania publicitară, a scris câteva cuvinte emoționante despre fetița sa.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Zora va rămâne un copil toată viața și deși o voi vedea zi de zi crescând sub ochii noștri, aș vrea să păstrez câte o fărâmă din ea la fiecare vârstă, din fiecare zi”, și-a început mesajul Drăghia.

„Nu știu când au zburat anii și sunt convins că și următorii vor trece ca un vis frumos, dar vom aduna cu fiecare ocazie amintiri prețioase, repere luminoase care ne vor forma pe noi, pe ea, ca oameni mari fericiți. Important este să fim copii în fiecare zi, să ne bucurăm și să dăm culoare fiecărei clipe”, a mai scris fosta vedetă Kanal D.

ADVERTISEMENT

Potrivit postării sale, Drăghia îi cumpără bijuterii micuței de la firma pentru care este plătit să îi facă reclamă.

Alice Cavaleru a stat șapte ore în travaliu înainte s-o nască pe Zora

Zora, micuța actorului, a venit pe lume cu dificultăți în luna iulie 2017. Mămica fetei, Alice Cavaleru, a declarat că a avut dureri foarte mari la nașterea fetiței și că a stat șapte ore în travaliu.

ADVERTISEMENT

I-a trecut prin cap cel mai rău scenariu, dar în cele din urmă îngerașul a venit pe lume perfect sănătos, mămica trăgând doar o sperietură.

„Eram în travaliu de șapte ore, iar peridurala m-a făcut să țopăi de bucurie prin sala de nașteri. A fost o experiență minunată, a fost momentul meu de glorie!

ADVERTISEMENT

Nu spun că este usor să naști natural, dar te face să te simți #puternică și te pregătește pentru ce urmează. E o experiență pe care eu mi-am dorit mult să o trăiesc și mă bucur că nu am lăsat teama să mă priveze de momentul nostru de nota 10”, scria Alice acum 3 ani după ce a născut-o pe Alaia Zora.

 

ADVERTISEMENT
Tags: