News

Vladimir Găitan îl acuză de violență pe Tudor Chirilă: ”A avut antecedente la teatru!”

28.03.2019 | 14:14
Vladimir Gaitan il acuza de violenta pe Tudor Chirila A avut antecedente la teatru

După ce Tudor Chirilă și-a ieșit din fire și a lovit în plină stradă un fost coleg, Vladimir Găitan a luat atitudine și și-a împărtășit reacția despre toate cele întâmplate. Din păcate, acesta a spus că este dezamăgit de felul în care a acționat juratul de la Vocea României și că îi pare extrem de rău că are parte de asemenea colegi care nu se ridică la nivelul marilor actori care au călcat pe scenele României și nu numai. „Implicarea în politică a actorilor nu o văd fericită. Noi trebuie să ne implicăm pe scenă şi să ne vedem de misiunea noastră.”

Tudor Chirilă, antecedente la Teatru de Comedie. De ce ”se tem” colegii de el

Vladimir Găitan susține că Tudor Chirilă are antecedente la Teatrul de Comedie și a lăsat de înțeles că actorul a fost violent și cu cei care lucrează acolo. Toate aceste declarații vin după ce, joi, un bărbat l-a acuzat de acte de violență pe actor.

”Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem”, a declarat Vladimir Găitan.

Vladimir Găitan, despre reacția violentă a lui Tudor Chirilă

Vladimir Găitan și-a arătat dezamăgirea profundă asupra gestului violent din stradă a lui Tudor Chirilă. De asemenea, acesta a mai sfecificat și faptul că implicarea actorilor în politică nu este un aprea fericită. “Nu avem ce căuta pe scările teatrului cu bileţele în mână. Nu a fost deloc fericită această idee. Din păcate, se demonstrează că al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut.

Este un fapt trist. Înţeleg că a tras un pumn unui om, l-a umplut de sânge. Asta nu ne face nouă bine, breslei noastre. Nu aşa trebuie să ne comportăm. Au fost ani grei, am jucat într-un frig îngrozitor, cu spaima cenzurii şi, totuşi, am supravieţuit. Nu avem voie, ca actori, să ne manifestăm aşa. Sunt foarte trist, mai ales că este Ziua Teatrului.”

Vladimir Găitan comentează bătaia în plină stradă a lui Tudor Chirilă
Vladimir Găitan comentează bătaia în plină stradă a lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, bătaie în plină stradă

Juratul de la Vocea României este implicat înntr-un scandal imens după ce a luat la bătaie un fost coleg. Ttul s-a petrecut în Centrul Vechi al Capitalei, din cauza unor neînțelegeri politice. Victima agresiunii actorului a depus plângere la Poliție. „Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de zece minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus artistuL.

“Este vorba despre un coleg de-al meu, altfel un actor bun, dar asemenea manifestări nu onorează pe mine. Uitați-vă la ce s-a ajuns! Să te bați ca un huligan și să-i spargi unuia nasul. La asta s-a ajuns și e degradant pentru meseria noastră. V-ați putea imagina vreodată că Finteșteanu sau Ștefan Iordache sau Amza să se bată pe stradă cu unul care nu știu ce i-a zis? Vi-i imaginați? Ce se întâmplă cu aceşti colegi ai mei de au luat-o razna în halul ăsta? Nu asta e menirea noastră. Pentru asta pledez. Avem posibilitatea să ne exprimăm pe scenă, cum am făcut-o pe vremuri de restriște”, a mai susținut Vladimir Găitan despre scandalul în care este implicat Tudor Chirilă.