Life

Vladimir Găitan s-a stins din viață cu o mare amărăciune. Motivul pentru care s-a certat cu Tudor Chirilă

11.11.2020 | 10:27
Vladimir Gaitan sa stins din viata cu o mare amaraciune Motivul pentru care sa certat cu Tudor Chirila
ADVERTISEMENT

Vladimir Găitan a avut o mare amărăciune înainte să moară. Din cauza opiniilor sale politice, marele actor care s-a stins ieri din viață în urma unei boli cumplite, a ajuns să se certe inclusiv cu Tudor Chirilă, pe care l-a descris drept ”violent” și ”agresiv”.

Conflictul dintre Găitan și Chirilă a început de la protestul actorilor pentru independența justiției. Marele actor i-a reproșat cântărețului că implică oameni care nu au nicio legătură cu politica într-o bătălie personală, nefiind mulțumit de anumite acțiuni care se organizau în stradă înainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

Găitan s-a plâns și de faptul că la Teatrul de Comedie nu mai au loc multe valori pentru că acolo se află Tudor Chirilă, iar acuzațiile lui nu s-au oprit aici.

Vladimir Găitan era în conflict cu Tudor Chirilă

„La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm!

ADVERTISEMENT

Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce”, spunea Găitan la România TV acum un an și ceva, în urma protestului organizat de Chirilă în fața Teatrului Național București împotriva guvernanților de la acea vreme.

„Oamenii se tem de Tudor Chirilă”

„Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după ce l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem.

ADVERTISEMENT

Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta”, a mai spus atunci Găitan.