Sport

Vladimir Klitschko, anunțul momentului! Fostul campion mondial se gândește să revină în box la 46 de ani

Vladimir Klitschko, fostul mare campion mondial la box, ajuns la 46 de ani, a anunțat că se gândește să-și pună din nou mănușile și să revină în ring.
25.04.2022 | 18:47
Vladimir Klitschko anuntul momentului Fostul campion mondial se gandeste sa revina in box la 46 de ani
Vladimir Klitschko, fostul mare campion mondial la box, ajuns la 46 de ani, a anunțat că se gândește să-și pună din nou mănușile și să revină în ring
ADVERTISEMENT

Vladimir Klitschko s-a retras din box în 2017, după o înfrângere suferită în fața lui Anthony Joshua. Acesta a fost campion mondial timp de 11 ani la categoria grea.

Vladimir Klitschko se gândește să revină în box

Vladimir Klitschko a anunțat că nu exclude posibilitatea de a reveni în ringul de box, însă, în momentul de față, tot ce își dorește este ca războiul pornit de Rusia în Ucraina să înceteze.

ADVERTISEMENT

„Am învățat că, în ciuda războiului, nu trebuie să uiți de viața ta. Sportul face parte din viața mea. Sunt încântat că Tyson Fury a câștigat.

Cine știe, nu vreau să promit nimic, dar dacă sunt în formă și, mai presus de toate, dacă războiul din Ucraina se va termina și dacă granițele noastre nu vor mai fi amenințate de Rusia, atunci până la urmă cine știe?

ADVERTISEMENT

Dacă sunt într-o formă bună, cine știe, pqoate pot realiza acest vis de a doborî recordul lui George Foreman. Asta mă motivează să mă trezesc în fiecare zi și să fac sport. Fiecare are propria sa motivație.

Nu vreau să sparg o falcă, vreau să dobor un record. Am spus asta înainte de război. Și în timpul războiului este vorba despre pacea în Ucraina și când va veni pacea, vom mai vorbi despre asta”, a declarat Vladimir Klitschko, pentru BILD.

ADVERTISEMENT

Vladimir Klitschko, discurs emoționant în cadrul galei de la Londra

În cadrul galei de la Londra unde a avut loc meciul de box dintre Tyson Fury și Dillian Whyte, Vladimir Klitschko a avut un mesaj video în care a vorbit despre războiul din țara natală.

„Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

ADVERTISEMENT

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

ADVERTISEMENT