Life

Vladimir Putin ajunge pe scena iUmor. Cine e actorul care a pus la cale un roast istoric

12.02.2021 | 15:53
Vladimir Putin ajunge pe scena iUmor Cine e actorul care a pus la cale un roast istoric
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin este unul dintre personajele care va urca pe scena noului sezon „iUmor” de la Antena 1. Președintele Rusiei va fi interpretat de un actor român extrem de cunoscut chiar în prima ediție a emisiunii de umor. 

Este vorba de actorul Răzvan Oprea, care va putea fi urmărit de telespectatori duminică, 14 februarie 2021, începând cu ora 20:00. Artistul va intra în pielea personajului politic și îi va delecta pe fanii show-ului de la Antena 1 cu un roast de zile mari.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu vor avea curaj nici să clipească în timpul numărului de pe scena iUmor. Cu siguranță, nu au prea multe de comentat că până la urmă este vorba de nimeni altul decât președintele Rusiei.

Vladimir Putin, pe scena show-ului iUmor. Președintele rus jucat de un actor român

„Mi-e frică să vorbesc despre Vladimir Putin, dacă mă trezesc cu vreo dronă?”, va spune Delia, vizibil amuzată de rostul istoric de pe scena emisiunii unde este jurat de 10 sezoane.

ADVERTISEMENT

Președintele rus nu este singurul personaj important care v-a lua la rost jurații sau alte vedete din showbiz-ul autohton în sezonul acesta. Printre numele grele care vor apărea pe parcursul săptămânilor următoare se numără: Donald Trump, Madonna, Einstein sau Pablo Escoba.

Așadar, sezonul 10 iUmor vine cu surprize care mai de care mai interesante pentru telespectatorii din fața micilor ecrane. Fanii emisiunii, cât și jurații se vor bucura de invitați și momente speciale, care îi vor ține cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Antena 1 pregătește un show neașteptat și de data aceasta, jurații exprimându-și opțiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” și „Thumbs Down” pentru „NU”.

Concurenții care primesc minimum două voturi favorabile merg mai departe în show, la fel ca și până acum. De asemenea, vor putea fi votați de oamenii de acasă cu ajutorul aplicației gratuite „iUmor”. Votul începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Potrivit regulamentului, câștigătorul fiecărei ediții, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicație, va fi anunțat la Observatorului de luni, de la ora 16:00.

ADVERTISEMENT