Fotbal international

Vladimir Putin, singurul cu umbrelă! Macron şi Kolinda Grabar-Kitarovic, uzi leoarcă. Galerie foto

15.07.2018 | 21:11
Vladimir Putin singurul cu umbrela Macron si Kolinda GrabarKitarovic uzi leoarca Galerie foto

Premierea jucătorilor la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 a oferit şi un moment interesant din punct de vedere geopolitic. În momentul în care preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, preşedintele francez, Emmanuel Macron şi preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarović, îi premiau pe fotbalişti, o furtună violentă a lovit Moscova. Singurul care avea umbrela pregătită a fost însă Vladimir Putin.

După un campionat în care evenimentele meteo au lipsit aproape cu desăvârşire, fapt ce a pornit adevărate dezbateri şi teorii ale conspiraţiei pe internet cu privire la faptul că ruşii au alungat ploaia intenţionat, o furtună violentă a izbucnit imediat după fluierul final al lui Nelson Pitana.

Vladimir Putin avea umbrela pregătită, dar şi-a lăsat oaspeţii în ploaie

Singurul dintre cei trei lideri politici care era pregătit pentru un eveniment meteo a părut să fie chiar preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. În schimb, Macron şi Grabar-Kitarovic, dar şi preşedintele FIFA Gianni Infantino, s-au udat din cap până în picioare până când a luat sfârşit premierea celor două formaţii.

Vladimir Putin avea umbrela pregătită! Macron şi Kolinda Grabar-Kitarovic s-au udat din cap până în picioare
Vladimir Putin avea umbrela pregătită! Macron şi Kolinda Grabar-Kitarovic s-au udat din cap până în picioare

Într-un final, au sosit şi umbrelele pentru ceilalţi doi lideri prezenţi pe stadion. Tot internauţii au observat însă că Putin avea o umbrelă sensibil mai mare decât cele oferite invitaţilor săi.

Franţa a câştigat al doilea titlu mondial din istorie, după ce a trecut în finală de Croaţia, scor 4-2.