News

Ce a spus Vladimir Putin despre consumul de alcool. Gluma care a devenit virală în scurt timp. „Prefer să fiu un pesimist care bea coniac”

Consumul de alcool, subiect de glume pentru Vladimir Putin! O anecdotă spusă de președintele Rusiei a devenit virală în scurt timp și oamenii au apreciat simțul umorului afișat de liderul de la Kremlin
13.03.2022 | 14:32
Ce a spus Vladimir Putin despre consumul de alcool Gluma care a devenit virala in scurt timp Prefer sa fiu un pesimist care bea coniac
Ce a spus Vladimir Putin despre consumul de alcool la un forum cu importanți lideri politici! Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin nu s-a ferit de-a lungul timpului de glumele cu subiecte mai delicate. O anecdotă despre consumul de alcool spusă de liderul de la Kremlin s-a viralizat în scurt timp. Președintele Rusiei a încercat să explice diferența dintre un optimist și un pesimist.

Cum vede Vladimir Putin consumul de alcool!

A făcut-o chiar la un forum la care au participat importanți lideri politici, dar și jurnaliști sau experți în diferite probleme. Omul numărul 1 de la Moscova a stârnit hohote de râs în sală și a încheiat bancul în ropotele de aplauze ale participanților.

ADVERTISEMENT

Culmea, nu a fost pentru prima oară când Vladimir Putin a apelat la această glumă pentru a detensiona puțin atmosfera și a-și face și mai înțeles punctul de vedere.

„Am mai spus această glumă care nu se învechește niciodată și e de fiecare dată la fel de bună și o voi relata din nou.

ADVERTISEMENT

Au fost odată un optimist și un pesimist. Pesimistul bea coniac și la un moment dat observă un lucru și spune: „miroase a ploșnițe”. Pentru că se întâmplă să fie o ploșniță pe perete, optimistul o ia, o adulmecă și spune: „Ei bine, asta miroase puțin a coniac!”, și-a început Vladimir Putin bancul.

Ce a vrut să spună Vladimir Putin în bancul cu paharul de coniac

Președintele Rusiei nu a ezitat și le-a explicat celor prezenți punctul său de vedere. „Ei bine, personal aș vrea să fiu pesimistul care bea coniac, decât optimistul acela care doar adulmecă ploșnițe de pe perete.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă optimistul trăiește puțin mai fericit. Dar, cu toate acestea, bunul simț ne îndeamnă să trăim cu demnitate fără să abuzăm de alcool”, a mai punctat Vladimir Putin.

Bancul care l-ar fi supărat pe Vladimir Putin

Există și glume care nu i-au picat deloc bine lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei a fost ironizat de fostul campion mondial la șah Garry Kasparov. Un critic important al regimului pe care Putin l-a impus în țară, Kasparov nu a ezitat și a transmis pe rețelele de socializare un banc despre liderul de la Kremlin care a circulat în Rusia.

ADVERTISEMENT

„Cel mai recent banc rusesc: Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-am testat pe fiica lui Putin și pe Navalnîi”, a scris Kasparov.

Fostul jucător de șah a făcut referire directă la liderul opoziției ruse, cel despre care se spune că a fost otrăvit la comanda directă a lui Vladimir Putin. Între timp, Navalnîi a ajuns în închisoare.

Cum s-a glumit pe seama întâlnirilor lui Putin

Și întâlnirea pe care Vladimir Putin a avut-o cu președintele francez, Emmanuel Macron a devenit destul de repede țintă a ironiilor. S-a întâmplat lucrul acesta după ce cei doi lideri s-au așezat la o masă lungă de șase metri pentru a discuta despre situația din Ucraina.

Tocmai această masă la care au dialogat cei doi a stârnit un nou val de glume și meme pe internet. Interesant este că și Viktor Orban, venit în vizită la Moscova, cu o săptămână înaintea lui Macron, a stat la aceeași masă pentru a dialoga cu Putin.

De remarcat că alegerea Kremlinului a ținut cont de protocolul sanitar implementat de preşedinţia rusă împotriva COVID-19, Vladimir Putin fiind destul de speriat de infectarea cu coronavirus.

ADVERTISEMENT