Life

Vladimir Putin, fiică secretă de 17 ani? Câți copii are în realitate liderul de la Kremlin

04.12.2020 | 15:46
Vladimir Putin fiica secreta de 17 ani Cati copii are in realitate liderul de la Kremlin
Vladimir Putin, fiică secretă de 17 ani? Câți copii are în realitate liderul de la Kremlin. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin își ține viața privată departe de ochii curioșilor, în ultima perioadă existând mai multe semne de întrebare legat de copiii săi. Președintele rus are două fete din prima căsnicie, în prezent existând zvonuri că ar avea o fiică secretă. 

Liderul de la Kremlin are două fete din relația cu Lyudmila Shkrebneva, mariajul lor destrămându-se în 2013 după 30 de ani de conviețuire. Maria și Yekaterina sunt copiii pe care-i știe toată lumea, chiar dacă nu ies cu nimic în evidență, însă există zvonuri și legat de alți urmași.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor informații apărute în presa tabloidă din Rusia, fostul ofițer KGB are o fiică secretă în vârstă de 17 ani. Tânăra provine din relația cu o fostă menajeră, care în momentul de față este milionară având în conturi o avere de 102 milioane de dolari.

Vladimir Putin încă un copil ținut secret? Câți urmași are președintele rus

Mai exact, este vorba de Svetlana Krivonogikh, o femeie de afaceri care are proprietăți și o mică parte din Rossiya Bank. De altfel, fosta amantă a președintelui Vladimir Putin ar deține active comerciale în Moscova, Sankt Petersburg și orașul-stațiune Soci.

ADVERTISEMENT

Relația dintre politicianul rus și femeie ar fi început înainte ca Putin să devină președinte, undeva în anii ’90. Se pare că la momentul respectiv aceasta lucra ca menajeră și locuia într-un apartament banal, deși acum deține una dintre cele mai luxoase reședințe.

Rodul iubirii dintre fosta menajeră și actualul președinte este o fată, Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh, care a stat ascunsă timp de 17 ani. Tânăra nu a fost recunoscută de primul om în Rusia, în certificatul său de naștere neexistând trecut niciun nume în dreptul tatălui.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, unele documente obținute de site-ul de investigații Proekt arată că tatăl adolescentei este identificat ca fiind doar cu numele Vladimirovna, după tatăl său, așa cum cere tradiția din Rusia, lucru care face trimitere directă la primul om din țară.

Jurnaliștii din Rusia au mers mai departe pentru a demonstra că tânăra este fiica secretă a lui Vladimir Putin și au folosit un portret robot, dar și un program de recunoaștere facială. Asemănarea dintre președintele rus și Yelizaveta ar fi una „izbitoare” spun specialiștii, care au tras concluzia că „ar putea fi rude”.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a fost întrebat de relația președintelui cu o fostă menajeră pe nume Krivonogikh, precizând că este pentru prima oară când aude numele acesteia.

Totodată, în presă se mai vehiculează un zvon neconfirmat despre copiii lui Vladimir Putin. Există informații potrivit cărora fostul ofițer KGB ar avea gemeni cu gimnasta Alina Kabaeva, aceasta născând în mare secret, băieți, pe 7 mai 2019, la scurt timp dispărând din spațiul public.

„Putin este foarte strict când vine vorba de viața privată – acesta își ascunde cele două fiice adulte sub identități false de ani de zile. Chiar și acum, deși vorbește despre ele, nu le precizează numele.

Dacă Alina i-a născut copiii, dispariția ei este una dintre cele mai bune dovezi că s-a întâmplat asta. El este obsedat când vine vorba de securitatea familiei”, a declarat o sursă din Moscova acum ceva vreme.

ADVERTISEMENT