News

Șah mat pentru Vladimir Putin. Garry Kasparov are 3 scenarii pentru înlăturarea președintelul

Marele șahist și opozant al regimului de la Kremlin, Garry Kasparov, are trei scenarii pentru înlăturarea președintelui Vladimir Putin de la putere. Care sunt acestea
01.03.2022 | 07:43
Sah mat pentru Vladimir Putin Garry Kasparov are 3 scenarii pentru inlaturarea presedintelul
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin, președintele Rusiei de ani buni, ar putea fi înlăturat de la putere. Marele șahist Garry Kasparov, opozant al regimului de la Kremlin, are trei scenarii pentru ca acest lucru să se întâmple.

Garry Kasparov prezintă cele trei scenarii pentru înlăturarea Vladimir Putin

Garry Kasparov a postat pe pagina sa de Twitter mai multe scenarii prin care Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere.

ADVERTISEMENT

“Cum cade Putin? Un milion de ruși în Piața Roșie? O lovitură de stat a armatei sau a securității? Revolta unui oligarh? Toate cele de mai sus”, a scris marele șahist pe rețelele sociale.

Inamicul lui Vladimir Putin a mai precizat că, pentru binele lor și al lumii, rușii trebuie să se răzvrătească împotriva președintelui rus.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fie evident că Putin este un obstacol în calea obiectivelor lor, fie că este vorba de putere, libertate sau prosperitate.

Dictatorii conduc prin frică și prin amenințarea/promisiunea că orice alternativă este mai rea. Acest calcul poate fi schimbat.

ADVERTISEMENT

Nu-i dați rampe de ieșire lui Putin. Dați rampe de ieșire Rusiei după Putin, rușilor care îl vor abandona pentru binele națiunii și al lumii”, a mai spus Garry Kasparov.

Garry Kasparov, despre sacrificiul Ucrainei

Garry Kasparov a mai spus că înlăturarea lui Vladimir Putin este necesară, mai ales după sacrificiul enorm făcut de Ucraina.

ADVERTISEMENT

Marele șahist a precizat că acest lucru nu va fi ușor, având în vedere că puterea președintelui a crescut de fiecare dată când a rămas nepedepsit, însă nu e nici imposibil.

“Până acum, judecătorii ruși, comandanții, elitele de afaceri și alții nu au avut niciodată de ales între viața pe care și-o doreau și Putin.

Majoritatea rușilor nu au simțit niciodată că au avut vreo alegere.

Ucraina plătește cu sânge, iar sacrificiul lor nu trebuie să fie în zadar. Nu ne putem întoarce la starea care a existat înainte“, a mai specificat Garry Kasparov.

ADVERTISEMENT