Life

Cu ce femei frumoase s-a întâlnit Putin. Pe liderii marilor puteri ale lumii i-a ținut la distanță, dar de fetele astea n-a putut sta departe

Vladimir Putin s-a înconjurat în acest weekend de femei frumoase. Dacă pe interlocutorii săi i-a ținut la o distanță considerabilă, regula nu s-a aplicat și în acest caz.
05.03.2022 | 23:15
Cu ce femei frumoase sa intalnit Putin Pe liderii marilor puteri ale lumii ia tinut la distanta dar de fetele astea na putut sta departe
Vladimir Putin, inconjurat de stewardese, de Ziua Femeii în Rusia. Sursa foto: captura video Daily Mail
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin atrage din nou atenția prin gesturile sale. De ”Ziua Femeii” în Rusia, liderul de la Kremlin s-a așezat la o masă, unde s-a înconjurat de stewardese.

Vladimir Putin, înconjurat de femei frumoase. Nu le-a ținut la distanță

De această dată, Vladimir Putin nu a mai simțit nevoia să stea la o distanță considerabilă, așa cum s-a întâmplat la întâlnirea cu Emmanuel Macron sau Olaf Scholz. Dimpotrivă, a avut grijă să fie cât mai aproape de însoțitoarele de zbor.

ADVERTISEMENT

Președintele s-a întâlnit cu ele în timp ce se află în 10-a zi de război cu Ucraina și a ținut să le aducă și buchete de flori, în contextul sărbătoririi ”Zilei Femeii” în Rusia.

Vladimir Putin le-a oferit flori stewardeselor cu care s-a intalnit
Vladimir Putin le-a oferit flori stewardeselor cu care s-a intalnit. Sursa foto: Twitter

 

De ce s-a întâlnit Vladimir Putin cu stewardesele. Ce ”adevăruri” le-a spus

Totuși, scopul întâlnirii nu a fost ”Ziua Femeii”, ci tot războiul din Ucraina. Stewardesele reprezintă o companie de zbor, ”Aeroflot”, care de sâmbătă și-a suspendat toate cursele internaționale, cu excepția celor către Belarus.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin le-a explicat însoțitoarelor de zbor despre sancțiunile pe care le-a primit Rusia din partea Occidentului, pe care el le aseamănă cu ”o declarație de război”.

”Sancțiunile sunt asemănătoare cu o declarație de război, dar nu e încă. Slavă Domnului că nu s-a ajuns la asta”, a declarat liderul de la Kremlin.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și face și mai credibile afirmațiile, președintele Rusiei le-a mai precizat tuturor femeilor de la masă că nu intenționează să introducă legea marțială în Rusia, așa cum s-a vehiculează de câteva zile. Nu se știe cât de mult l-au crezut acestea, cert este că pe chipul multora dintre ele se poate citi un semn de întrebare.

”Legea marţială este aplicată în caz de agresiune, în special în regiunile unde au loc lupte. Noi nu avem o astfel de situaţie şi sper că nu va fi cazul”, le-a mai declarat Putin stewardeselor, întrevederea fiind difuzată la televiziunile de stat, care în prezent sunt cenzurate și nu au voie să folosească cuvântul ”invazie”.

ADVERTISEMENT