Fotbal international

Vladimir Putin, mesaj după eliminarea Rusiei de la CM 2018!

08.07.2018 | 10:34
Vladimir Putin mesaj dupa eliminarea Rusiei de la CM 2018

Rusia a fost eliminată de la CM 2018 în sferturile de finală după un meci de infarct cu Croaţia. După 2-2 în 120 de minute, croaţii s-au impus pentru a doua oară în turneu după executarea loviturilor de departajare cu 3-2 şi vor întâlni Anglia în semifinale. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis un mesaj după eliminarea Rusiei în care îşi felicită jucătorii.

Purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dimitri Peskov, a făcut anunţul: “Putin l-a sunat pe Cercesov sâmbătă, înainte de partidă, şi i-a urat succes. La finalul partidei, Putin a sunat din nou şi a remarcat performanţa demnă a jucătorilor Rusiei la Mondial, precum şi meciul frumos, puternic în faţa Croaţiei.

Vladimir Putin, mesaj după eliminarea Rusiei! I-a invitat pe jucători la Kremlin

Preşedintele l-a invitat pe selecţioner şi jucătorii naţionalei la un eveniment dedicat rezultatului Cupei Mondiale şi pentru a determina moştenirea lăsată de Cupa Mondială din Rusia” a declarat Dimitri Peskov.

Dimitri Medvedev, în vestiarul Rusiei! Ulterior, Putin a avut şi el un mesaj pentru jucători după eliminarea de la CM 2018
Dimitri Medvedev, în vestiarul Rusiei! Ulterior, Putin a avut şi el un mesaj pentru jucători după eliminarea de la CM 2018

Prim ministrul Rusiei, Dimitri Medvedev, a urmărit meciul din tribunele arenei din Soci şi apoi a mers la vestiar pentru a-i felicita pe jucătorii Rusiei: “Vom avea un alt tip de fotbal după performanţele voastre, sunt sigur. Aţi fost grozavi, vă mulţumesc pentru toate meciurile şi mai ales pentru acesta. Poate că o să sune ciudat ce voi spune, dar a fost cel mai bun meci din istoria naţionalei de fotbal a Rusiei”, le-a transmis Medvedev jucătorilor, conform celor de la Sputnik News.