News

Vladimir Puțin și-a dorit să devină spion. Președintele rus, moment de sinceritate în fața unor elevi

În copilărie, Vladimir Putin și-a dorit să devină spion. Declarația a fost făcută chiar de președintele rus în fața unor elevi
02.09.2021 | 14:51
Vladimir Putin sia dorit sa devina spion Presedintele rus moment de sinceritate in fata unor elevi
ADVERTISEMENT

La începutul anului școlar, liderul de la Kremlin a mers la o școală din Vladivostok. Acesta a ținut un discurs în fața elevilor.

Vladimir Putin i-a îndemnat pe copii să-și urmeze visurile. El le-a dezvăluit și ce și-ar fi dorit să devină de mic.

ADVERTISEMENT

Vladimir Puțin și-a dorit să devină spion. Președintele rus, moment de sinceritate în fața unor elevi

„Ca mulți băieți, am vrut întâi să fiu marinar, apoi pilot și, până la urmă, spion. Asta am vrut”, a dezvăluit Vladimir Putin.

„Și am urmat acest vis, asta s-a întâmplat cu viața mea. Câteodată sunt surprins de cum s-a întâmplat. Nu e chiar atât de simplu. Nu poți să spui pur și simplu și să fii angajat,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Liderul de la Moscova a mai spus și că și-a îndeplinit dorința: „scopul a fost să servesc patria. Iar astăzi, chiar asta fac. Din acest punct de vedere, cred că am reușit să îndeplinesc ce mi-am dorit.”

Vizita pe care Putin le-a făcut-o elevilor nu a fost lipsită nici de momente amuzante. Președintele rus a făcut o gafă de proporții.

ADVERTISEMENT

În timp ce discuta despre diferite momente din istoria țării, șeful statului a încurcat două războaie între ele. El a fost corectat de unul dintre elevi.

Putin, viral pe internet după ce a încurcat războaiele. Cum a reacționat când a fost corectat de un elev

Vladimir Putin a fost protagonistul unui episod amuzant. Acesta le-a spus elevilor că războiul purtat de împăratul Petru I al Rusiei împotriva Suediei a fost „Războiul de Șapte ani”.

ADVERTISEMENT

 

Replica a venit repede, de la un elev care a sesizat confuzia șefului statului: „Să nu o considerați ca… dar, de fapt, nu a fost numit Războiul de Șapte ani, ci Marele Război al Nordului.”

Reacția președintelui a fost surprinzătoare. Foarte relaxat, Putin a zâmbit după remarca adolescentului. Acesta a recunoscut că tânărul are dreptate

Înregistratea video a momentului cu pricina a ajuns virală pe rețelele de socializare. Aproape 100.000 de persoane au vizualizat clipul pe Twitter.

ADVERTISEMENT