News

Vladimir Putin suferă de leucemie? Oligarhii ar spera să scape repede de președinte rus: ”Ne dorim să moară”

Președintele rus, Vladimir Putin, pare să fie părăsit de susținătorii săi, oligarhii pe care i-a îmbogățit dorindu-și să scape cât mai repede de omul care a declanșat războiul din Ucraina.
14.05.2022 | 19:03
Vladimir Putin sufera de leucemie Oligarhii ar spera sa scape repede de presedinte rus Ne dorim sa moara
Arestările din ultima luna sugerează că Putin se pregătește pentru o lovitură de stat. Credit foto: hepta
ADVERTISEMENT

Presa americană a reușit să pună mâna pe o înregistrare audio cât se poate de relevantă în ceea ce privește susținerea de care se mai bucură Vldimir Putin în Rusia, mai ale sprintre oligarhii care s-au îmbogățit, în ultimii 20 de ani, cu sprijinul liderului de la Moscova.

Vladimir Putin este bolnav de leucemie? Ce spun oligarhii

Conform publicației americană New Lines, o înregistrare audio cu un oligarh rus pare să indice că președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, este foarte bolnav, suferind de un cancer al sângelui, leucemia.

ADVERTISEMENT

”Am luat decizia de a ascunde numele lui sau orice detalii compromițătoare ale biografiei sale, din cauza probabilității mari ca dezvăluirea acesteia să ducă la represalii.  (…)  

În total, opt oligarhi, mulți implicați în sectorul energetic profitabil al Rusiei, au murit din ianuarie; doi în circumstanțe ciudat de similare, la fel de îndepărtate geografic precum Catalonia și Moscova, alături de soțiile și copiii lor, pe care se credea că i-au ucis înainte de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

În acest articol, ne vom referi la oligarh ca `Yuri`”, scrie publicația americană care precizează că starea de sănătate a lui Vladimir Putin este, indiferent de discuțiile apărute în spațiul public, un secret foarte bine păstrat.

Iar din informațiile pe care le-a obținut publicația americană și le-a și publicat, cu rezerva că nu sunt sigure și că nu au putut fi confirmate din surse independente, Vladimir Putin este bănuit că ar suferi de cancer și că ar fi fost operat cu câteva luni înainte de declanșarea războiului din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Oligarhul spune că Putin a suferit o intervenție chirurgicală la spate în octombrie 2021 – la doar câteva luni de ”operațiunea sa militară specială” din Ucraina – ceea ce ar putea confirma afecțiuni precum leucemia.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin, secret de stat în Rusia

În ultimele luni, discuțiile despre starea de sănătate ale lui Vladimir Putin sunt duse la modul cel mai intens în întreaga lume. Controversele sunt amplificate și de apariții bizare ale președintelui rus, medicii chinuindu-se să afle ce este în spatele unor gesturi pe care nu le-au mai văzut până acum.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, un diagnostic clar al afecțiunilor de care ar suferi Vladimir Putin nu există, chiar dacă s-a mai vorbit, în ultima perioadă, despre un presupus cancer, consum excesiv de steroizi în tratament, Parkinson sau alte afecțiuni degenerative care, pe termen lung, l-ar putea incapacita.

În plus, conform informațiilor apărute în presa occidentală, șefii FSB au cerut agenților serviciului rusesc de informații să ignore și să contracareze informațiile că Putin ar fi bolnav și ar mai avea de trăit doar câteva luni, doar că asta doar ar fi făcut să întărească ideea că președintele rus ar fi suferind.

Ce spun oligarhii ruși despre Vladimir Putin și războiul din Ucraina

Conform publicației americane care a obținut înregistrarea cu oligarhul rus, Vladimir Putin este pus la zid de cei apropiați lui pentru declanșarea războiului din Ucraina. ”Yuri denunță războiul în termeni vehemenți, distrugând pretextul inițial al Kremlinului de `încercarea de a găsi naziști și fasciști`.

Yuri continuă apoi spunând că `toți sperăm` că Putin moare din cauza cancerului sau, eventual, din cauza unei intervenții interne la Moscova, cum ar fi o lovitură de stat pentru a scuti Rusia de alte nenorociri. În plus, Yuri îl acuză personal pe Putin pentru uciderea a peste 15.000 de soldați ruși și a 4.000 sau 5.000 de civili în Ucraina”, mai precizează publicația New Lines.

ADVERTISEMENT