Sport

Vladimir Screciu a bifat meciul cu numărul 100 în tricoul Universității Craiova. A debutat tot într-un joc cu FCSB

Vladimir Screciu, mijlocașul defensiv folosit în cea mai mare parte a sezonului pe postul de fundaș central, a bifat 100 de apariții în tricoul Universității Craiova.
04.04.2022 | 18:33
Vladimir Screciu a bifat meciul cu numarul 100 in tricoul Universitatii Craiova A debutat tot intrun joc cu FCSB
Vladimir Screciu a bifat meciul cu numărul 100 în tricoul Universității Craiova la meciul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 22 de ani al formației din Bănie a reușit să strângă 100 de apariții în Casa Pariurilor Liga 1. Universitatea Craiova este singura echipă din România pentru care a evoluat Vladmir Screciu, fiind la al patrulea sezon în componența „alb-albaștrilor”.

Vladimir Screciu a strâns 100 de prezențe în tricoul Universității Craiova la meciul cu FCSB

Vladmir Screciu s-a impus ca titular în acest sezon, iar prestațiile sale din defensiva Universității Craiova s-au îmbunătățit semnificativ. În centrul apărării, trupei lui Laurențiu Reghecampf, internaționalul de tineret român joacă împreună cu Paul Papp.

ADVERTISEMENT

Revenit la echipa de club în cursul săptămânii trecute, după convocarea la echipa națională U21 a României, Screciu a a avut o evoluție bună pe Arena Națională. Olteanul și Paul Papp au reușit să respingă atacurile jucătorilor antrenați de Toni Petrea.

Universitatea Craiova s-a impus fără gol primit în partida împotriva FCSB-ului, scor 2-0. Cu victoria obținută în partida de pe Național Arena, formația din Bănie se apropie în clasament de trupa lui Toni Petrea. După confruntarea directă dintre cele două echipe, oltenii sunt la patru puncte în spatele „roș-albaștrilor”

ADVERTISEMENT

La sfârșitul partidei de pe Arena Națională, Vladimir Screciu a primit un tricou personalizat cu numărul de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova. Acesta a reușit să strângă 100 de prezențe în cele patru sezoane petrecute la formația din Bănie.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stadion şi în aer liber
Vladimir Screciu la meciul cu numărul 100 în tricoul Universității Craiova

Vladimir Screciu a debutat împotriva FCSB-ului! Jucătorul Universității Craiova avea doar 16 ani

Vladmir Screciu a reușit să adune 100 de meciuri în tricoul Universității Craiova, după șase ani de la debutul în Casa Pariurilor Liga 1. Jucătorul „alb-albaștrilor” și-a făcut apariția pentru prima dată pe teren într-un meci cu FCSB, pe Arena Națională, încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Fundașul Universității Craiova a fost introdus în minutul 81 al partidei, de către Gheorghe Mulțescu. Odată cu debutul său în tricoul „Științei”, acesta a devenit primul jucător născut după anului 2000, care a evoluat în Casa Pariurilor Liga 1, la doar 16 ani și 8 luni.

La doi ani distanță de debutul său în tricoul Universității Craiova, Vladimir Screciu s-a transferat la formația belgiană, KRC Genk. Mutarea jucătorului român în Belgia s-a realizat pentru suma de două milioane de euro, însă o accidentare gravă l-a impiedicat să se afirme.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul născut în Corabia, orașul „tunarului” Ion Oblemenco, s-a întors la clubul care l-a format liber de contract în 2020. În timpul său petrecut la Universitatea Craiova, Screciu a cucerit două Cupe ale României (2017-18, 2020-21) și o Supercupă (2021-22).

  • 950.000 de euro este cota lui Vladimir Screciu
  • 22 de ani are jucătorul oltenilor

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 3,10 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT