Fotbal international

Vladimir Screciu a fost operat de urgență. Anunțul făcut de oficialii lui Genk

22.09.2018 | 09:07
Vladimir Screciu a fost operat de urgență

Ghinion teribil pentru jucătorul român Vladimir Screciu, care s-a accidentat în timpul unui antrenament și a fost operat de urgență. Screciu va lipsi o perioadă lungă de timp, anunță oficialii echipei Genk pe pagina de internet a clubului. Achiziționat în această vară de la Universitatea Craiova pentru suma de 2 milioane de euro, Vladimir Screciu nu a debutat încă pentru gruparea belgiană.

Pierderea mijlocașului Vladimir Screciu este imensă pentru reprezentativa U-19 a României, care este aproape de debutul la turneul de calificare la Turneul de Elită care duce la Campionatul European. Screciu este unul dintre tinerii jucători de la care selecționerului Daniel Oprescu are mari așteptări. Încă nu a fost anunțată perioada în care va lipsi românul, însă aceasta nu va fi deloc una scurtă, dacă e să ne luăm după motivul pentru care Screciu a fost operat: fractură de gleznă.

Anunțul că Vladimir Screciu a fost operat a fost făcut de oficialii lui Genk

“Screciu s-a lovit la gleznă, în timpul antrenamentului, fără să aibă contact cu alt jucător. După investigaţii, s-a constatat că are o fractură, astfel că a fost operat. Din nefericire, Vladimir va lipsi de pe teren o perioadă lungă”, este anunțul postat pe site-ul oficial al grupării belgiene la care activează Screciu.

Accidentarea a venit într-un moment în care Screciu trăgea foarte tare pentru a se impune la Genk și părea că s-a adaptat deja la cerințele din fotbalul belgian. Screciu trecuse deja peste barierele de comunicare și chiar încercase să îi învețe pe coechipieri câteva cuvinte în limba română. Selecționerul Daniel Oprescu trebuie să găsească soluții pentru lotul României Under 19 în vederea meciurilor oficiale din luna noiembrie, când reprezentativa noastră participă la turneul de calificare găzduit de Bulgaria. România face parte din Grupa 13 alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar.

“Suntem conștienți că ne așteaptă meciuri grele și le luăm pas cu pas. Cipru nu mai este echipa de acum mulți ani, au avansat foarte mult. Pornim la drum cu gândul să ne calificăm la turneul final european, acesta este obiectivul nostru. Suntem încrezători, grupa este accesibilă”, declara Vladimir Screciu la începutul lunii septembrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri