Fotbal intern

Vladimir Screciu a semnat în Belgia! Suma uriaşă încasată de Craiova. Foto

Vladimir Screciu a semnat in Belgia Suma uriasa incasata de Craiova Foto

Chiar dacă fotbaliștii din ofensiva Craiovei au fost cei care au impresionat în acest sezon, primul jucător important care pleacă de la CS U este Vladimir Screciu. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


Update. CS U Craiova a confirmat pe pagina oficială transferul lui Vladimir Screciu la Genk. “Vladi, mult succes și să devii un ambasador al Olteniei în fotbalul mare! Suntem convinși că în foarte scurt timp vei ajunge un fotbalist de top“, scriu oltenii.

CSU Craiova anunţă transferul lui Screciu în Belgia

Update. Vladimir Screciu a semnat pe trei sezoane cu Genk, iar CS Universitatea Craiova va încasa 2.500.000 de euro în schimbul tânărului în vârstă de 18 ani. FANATIK.RO a aflat că internaţionalul român U19 va reveni în România, iar vineri se va deplasa din nou în Belgia pentru a începe pregătirea cu noua lui echipă.


Update. Vladimir Screciu a trecut cu bine vizita medicală efectuată în Belgia, iar fotbalistul a semnat un contract valabil trei sezoane cu Racing Genk, formaţie care a terminat sezonul 2017-2018 pe poziţia a 5-a, cu 44 de puncte.


FANATIK.RO a aflat că tânărul de numai 18 ani a plecat luni din Oltenia și se află chiar în acest moment în Belgia, unde face vizita medicală pentru cei de la Genk. Dacă totul va decurge cum trebuie, Screciu ar urma să semneze cu echipa belgiană. Genk a terminat sezonul precedent pe locul 5 și a prins in extremis ultimul loc pentru cupele europene. În acest moment în liga belgiană evoluează trei fotbaliști români: Răzvan Marin la Standard Liege, Alex Chipciu la Anderlecht și Dorin Rotariu, care în ultimul an a fost împrumutat de Brugge la Mouscron.

Vladimir Screciu a plecat de la CS U Craiova, după ce a devenit primul jucător născut după 2000 care a debutat în Liga 1

Screciu poate juca atât mijlocaș la închidere cât și fundaș central, iar polivalența lui l-a ajutat în acest sezon în care a prins 25 de meciuri pentru CS U Craiova, în ciuda faptului că a împlinit 18 ani pe 13 ianuarie, iar formația antrenată de Devis Mangia se lupta la titlu. De altfel, Screciu a debutat în Liga 1 în sezonul 2016/2017, la vârsta de 16 ani și 8 luni, devenind primul fotbalist născut după anul 2000 care a jucat în Liga 1. În total el a adunat 44 de partide în toate competițiile pentru trupa din Bănie.

Screciu este primul jucător important care pleacă de la CS U Craiova după acest sezon. Înaintea sa au mai părăsit Craiova veteranul Apostol Popov și mijlocașul central Andre Santos. La capitolul sosiri se remarcă faptul că oltenii l-au semnat definitiv pe Florin Gardoș, fundașul central care a evoluat în sezonul precedent sub formă de împrumut pe noul Ion Oblemenco.

800.000 de euro este cota lui Vladimir Screciu, potrivit transfermarkt.de