Sport

Vladimir Screciu, dorit şi de Brugge: “L-au monitorizat”

21.06.2018 | 15:23
Vladimir Screciu dorit si de Brugge Lau monitorizat
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu, dorit şi de Brugge înainte să semneze cu Genk. Agentul jucătorului a oferit detalii despre fostul jucător de la Universitatea Craiova şi ofertele pe care le-a avut înainte să plece de la olteni.

“Genk îl monitorizează de un an. Belgienii l-au urmărit şi la meciul României U19, acea ratare dramatică a calificării. E un jucător pe care-l cunosc foarte bine. El va juca şi belgienii vor încerca să-l includă în sistemul lor. Genk e locul potrivit pentru un copil de 18 ani, care se poate dezvolta. Au fost discuţii şi cu Brugge. Ei nu au venit cu o ofertă clară, deşi îl voiai. După ce s-a semnat contractul, chiar au fost puţin dezamăgiţi. E monitorizat de mult timp, de multe echipe. E monitorizat de la 17 ani de echipe din vest, de două echipe din Italia, dar şi de academii.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu, dorit şi de Brugge

În primul rând, Screciu are un caracter frumos, e un băiat foarte cuminte şi foarte echilibrat, munceşte mult, se gândeşte la fotbal, se uită foarte mult la fotbal, nu doar că se antrenează şi atât. Credem că peste 2-3 ani va face pasul de la Genk spre o echipă şi mai mare. Genk e un oraş foarte liniştit. Cel mult s-au auzit două claxoane când s-a câştigat titlul. Maximul istoric al zgomotului. E un oraş mic, liniştit fără tentaţii”, a spus Marian Turosu pentru prosport.ro.

Vladimir Screciu, dorit şi de Genk. Mijlocaşul, în duel cu un adversar de la CFR Cluj
Vladimir Screciu, dorit şi de Brugge

Screciu şi-a luat la revedere de la fani printr-un mesaj emoţionant postat pe un site de socializare:

ADVERTISEMENT

“Dragii mei,

Credeam că acest moment va veni cât mai târziu, dar iată că e timpul să o apuc pe alt drum. Aşa cum deja aţi aflat, din sezonul următor voi fi jucătorul echipei K.R.C. Genk. Sper că am luat o decizie bună şi că nu voi dezamăgi.

Îmi va lipsi fantasticul nostru stadion. Îmi va fi dor de suporterii noştri şi de cântecele lor atât de frumoase. Da, chiar şi înjurăturile unora dintre voi, atunci când nu jucam bine, îmi vor lipsi. Plec puţin trist că nu am realizat multe în tricoul Ştiinţei, dar parcă nici o Cupă a României nu sună rău. Mă înclin în faţa colegilor, a antrenorilor şi a întreglui staff. Sunt sigur că vor câştiga Supercupa şi, recunosc, îmi este puţin ciudă că nu voi putea fi alături de ei. Astăzi, m-am trezit din visul cel mai frumos al oricărui copil născut în Oltenia, acela de a juca pentru Universitatea Craiova. Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru tot.

ADVERTISEMENT

PS: Nu am schimbat culorile”, a fost mesajul postat de Vladimir Screciu pe Facebook.

Vladimir Screciu, dorit şi de Brugge înainte să semneze cu Genk.

800.000 de euro este cota de piaţă a lui Vladimir Screciu