Fotbal intern

Vladimir Screciu, mesaj pentru olteni după ce a semnat cu Genk. “Plec puţin trist!”

19.06.2018 | 23:14
Vladimir Screciu mesaj pentru olteni dupa ce a semnat cu Genk Plec putin trist
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE că Vladimir Screciu a semnat cu K.R.C. Genk pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire, iar fotbalistul în vârstă de 18 ani nu a uitat de suporterii celor de la CS Universitatea Craiova, echipă unde a evoluat în 44 de meciuri.

După ce a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul cu K.R.C. Genk, Vladimir Screciu va reveni în România pentru a-şi lua rămas bun de la foştii lui coechipieri, iar vineri se va întoarce în Belgia pentru a începe pregătirea cu noua lui echipă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a semnat cu Genk şi le-a transmis un mesaj oltenilor

“Dragii mei,

Credeam că acest moment va veni cât mai târziu, dar iată că e timpul să o apuc pe alt drum. Aşa cum deja aţi aflat, din sezonul următor voi fi jucătorul echipei K.R.C. Genk. Sper că am luat o decizie bună şi că nu voi dezamăgi.

Îmi va lipsi fantasticul nostru stadion. Îmi va fi dor de suporterii noştri şi de cântecele lor atât de frumoase. Da, chiar şi înjurăturile unora dintre voi, atunci când nu jucam bine, îmi vor lipsi. Plec puţin trist că nu am realizat multe în tricoul Ştiinţei, dar parcă nici o Cupă a României nu sună rău. Mă înclin în faţa colegilor, a antrenorilor şi a întreglui staff. Sunt sigur că vor câştiga Supercupa şi, recunosc, îmi este puţin ciudă că nu voi putea fi alături de ei. 

ADVERTISEMENT

Astăzi, m-am  trezit din visul cel mai frumos al oricărui copil născut în Oltenia, acela de a juca pentru Universitatea Craiova. Vă mulţumesc şi vă sunt recunoscător pentru tot.

PS: Nu am schimbat culorile”, este mesajul postat de Vladimir Screciu pe Facebook.