Fotbal intern

Vladimir Screciu vrea să revină la U Craiova: „În iarnă am fost aproape. Sunt disperat să joc!”

08.04.2020 | 10:24
Vladimir Screciu vrea sa revina la U Craiova In iarna am fost aproape Sunt disperat sa joc
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu, mijlocașul împrumutat de Genk la Lommel, în liga a doua belgiană, a dezvăluit că în ianuarie a fost aproape să semneze cu Universitatea Craiova, iar în următoarea perioada de transferuri ia în calcul revenirea în România, pentru a beneficia de mai multe șanse.

Vladimir Screciu, două meciuri la Lommel

Vladimir Screciu a fost vândut de Universitatea Craiova la Genk în vara lui 2018, pentru 2.000.000 de euro, dar nu a reușit să se impună în tricoul belgienilor, fiind ținut de cele mai multe în afara lotului din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

În această iarnă, mijlocașul român a fost împrumutat de Genk la Lommel, în liga a doua din Belgia, unde a jucat doar 11 minute, în două meciuri, până la suspendarea fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus.

La un an și jumătate de la plecarea din România, Screciu dezvăluie că a fost aproape să ajungă, sub formă de împrumut la Craiova în iarnă, iar în următoarele perioade de transferuri vrea să revină la clubul din Bănie.

ADVERTISEMENT

În iarnă am fost foarte aproape să mă întorc la Craiova, însă totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc.

Nu sunt sigur că la Craiova aș fi titular, dar aș avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet”, a declarat Vladimir Screciu la Oltenia TV.

ADVERTISEMENT

„Salariile se iau din ce dă Guvernul”

Mijlocașul român de 20 de ani dezvăluie că Lommel, clubul la care a ajuns în iarnă, a intrat în insolvență, iar salariile jucătorilor sunt suportate de Guvernul belgian.

Lommel a intrat în insolvenţă, salariile se iau din ce dă guvernul, jucătorii nu au vrut să se mai antreneze, dar asta nu mă afectează pe mine, fiindcă oricum am programul de pregătire de la Genk. 

ADVERTISEMENT

Nici la Lommel n-am jucat prea mult, mi-a luat timp să mă acomodez, deşi am acceptat să merg în liga a doua tocmai pentru a juca mai mult. Am avut şi multe accidentări, dar de 5 luni nu am mai avut nimic şi eram dornic să joc”,transmite Screciu.

  • 20 de ani are Vladimir Screciu
  • 2.000.000 de euro a plăti Genk pentru transferul mijlocașului român

 

ADVERTISEMENT