Carousel hot news

Vlădoiu laudă proiectul CS U şi dezvăluie: “Mi-au CAZUT pantalonii la meciul cu Steaua!”

Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu au fost prezenţi la Craiova, unde au oferit mingi din partea FRF cluburilor de juniori ale Doljului, acţiune care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă....
Autor: Răzvan Scarlat | 19.06.2014 | 21:47
Vlădoiu laudă proiectul CS U şi dezvăluie: “Mi-au CAZUT pantalonii la meciul cu Steaua!”

Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu au fost prezenţi la Craiova, unde au oferit mingi din partea FRF cluburilor de juniori ale Doljului, acţiune care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă.

„Salutăm iniţiativa FRF şi aşteptăm şi următoarele tranşe, fiindcă juniorii au nevoie de mingi, ca şi de echipament”, a spus şeful AJF Dolj, Silviu Bogdan.

De asemenea, Belodedici s-a declarat mulţumit de faptul că oraşul Craiova va avea din nou echipă în Liga 1. „Am felicitat Craiova pentru promovare şi le urez să ajungă din nou să facă performanţă. Universitatea trebuie să revină în cupele europene pentru a fi la nivelul care îl aşteaptă suporterii şi toată ţara”, a spus “Căprioara”, conform lupamea.ro.

La rîndul său, Jean Vlădoiu a ţinut să o felicite pe Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei. “Sînt bucuros că am revenit aici, am un sentiment deosebit faţă de acest oraş. Craiova este una dintre cele mai mari pepiniere ale ţării. E extraordinar pentru fotbalul românesc că a revenit Craiova în Liga I. Am jucat la Craiova, mi-au căzut pantalonii la meciul cu Steaua cînd am ieşit la încălzire. A fost un meci fantastic, cînd am plecat la Bucureşti erau suporteri pînă la Slatina care ieşiseră pe străzi. Lumea va veni din nou în număr mare, dacă echipa va fi în primele 2-3 locuri. Am văzut că investiţiile de la Craiova sînt mult peste ale unor cluburi mari din România. Mă bucur că doamna primar se implică, aşa cum a promis şi o felicit pentru ce a făcut pentru fotbalul craiovean”, a spus Vlădoiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE