Life

Vlăduța Lupău a ales numele băiețelului. Cântăreața are camera bebelușului aproape gata

Vlăduța Lupău se pregătește să devină mamă pentru prima oară, urmăritorii săi fiind curioși să afle cum se va numi băiețelul său și al lui Adrian Rus.
17.05.2022 | 17:00
Vladuta Lupau a ales numele baietelului Cantareata are camera bebelusului aproape gata
Vlăduța Lupău, detalii despre numele fiului său. Ce culoare a ales pentru camera bebelușului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a ales numele bebelușului care se va naște vara aceasta. În plus, îndrăgita artistă a început deja pregătirile pentru camera celui mic, dezvăluind care este culoarea care acoperă pereții încăperii în care va dormi.

Vlăduța Lupău, detalii despre numele fiului său. Ce culoare a ales pentru camera bebelușului

Vlăduța Lupău a găsit prenumele celui mic încă de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta în vârstă de 31 de ani are camera celui mic proiectată de designerul casei, deși locuința nu este finalizată.

ADVERTISEMENT

„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume.

Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm.

ADVERTISEMENT

Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!”, a declarat interpreta de muzică populară pentru publicația viva.ro.

Vlăduța Lupău, despre momentul nașterii. Cum va fi

Vlăduța Lupău nu a cumpărat haine sau alte lucruri pentru venirea pe lume a bebelușului, care va avea loc în curând. Artista s-a abținut din acest punct de vedere, dar nu la fel s-a întâmplat cu soacra sa, mama lui Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că femeia a cumpărat, pe furiș, foarte multe lucruri, în momentul de față având un dulap plin.

Vedeta a ținut să mai adauge că nu a ales cum va naște primul său copil, în momentul de față dorindu-și să devină mamă pe cale naturală, dar totul depinde și de ce spune medicul care îi urmărește sarcina.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea natural, deși părerile sunt foarte împărțite. Mai vedem atunci, în apropierea momentului”, a mai adăugat Vlăduța Lupău, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT