Life

Vlăduța Lupău a cerut ajutorul fanilor! Ce a pățit cântăreața din Cluj

Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul fanilor! Cântăreața s-a confruntat cu o problemă de care artiștii se lovesc destul de des.
13.07.2021 | 12:31
Vladuta Lupau a cerut ajutorul fanilor Ce a patit cantareata din Cluj
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău plătește în felul ei prețul succesului! Persoanele care devin celebre sunt expuse unor situații care mai de care mai neplăcute.

Unul dintre lucrurile cu care multe vedete se confruntă des este furtul de identitate. Există staruri care nu își pot crea conturi pe anumite rețele pentru că numele lor este luat deja.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a pățit-o și ea, în sensul că pe Instagram a apărut o altă pagină care îi poartă numele. Cântăreața de muzică de petrecere din Cluj a făcut o captură cu acel cont fake și le-a cerut ajutorul urmăritorilor ei.

Vlăduța Lupău le-a cerut ajutorul fanilor: „Report”

Vedeta le-a spus fanilor să dea report contului respectiv, întrucât ar putea exista persoane care să creadă că aceal e contul ei real, ceea ce nu este adevărat.

ADVERTISEMENT

Există o serie de conturi pe rețelele de socializare cu numele vedetelor. Multe dintre ele sunt pagini create de fani, iar acest lucru este specificat în descriere sau în titlul paginii.

În cazul Vlăduței, este pur și simplu vorba despre o clonare a paginii sale oficiale. Cântăreața născută în județul Sălaj este una dintre cele mai apreciate din România.

ADVERTISEMENT

Muzica ei se aude la aproape toate petrecerile, iar cu acest succes a început să se obișnuiască mai mult în ultimii 2 ani.

Arista a lansat până acum un singur album de studio („Fain în numele Mărie”) în anul 2019, unde se regăsesc multe dintre hiturile ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața cântă de la vârsta de 4 ani. A fost atrasă de folclor de mică, aceasta învățând să cânte și perfecționându-și vocea la Clubul Copiilor din localitatea sălăjeană Șimley Silvaniei.

vlăduța lupău
Vlăduța Lupău le-a cerut urmăritorilor să dea report unei pagini care îi folosește numele pe Instagram

Face bani din muzică, dar e de meserie medic veterinar

Pe lângă muzică, aceasta a activat pentru o perioadă și ca prezentatoare de televiziune. Aceasta a lucrat la un post unde se promovează muzica folclorică. Prima ei apariție la tv, într-un spectacol important, a fost în emisiunea „Tezaur folcloric” de la Televiziunea Români, în anul 1995. Atunci avea doar 4 anișori.

Chiar dacă muzica este cea care îi aduce pâinea pe masă, Vlăduța Lupău este specializată într-un domeniu care nu are nicio legătură cu lumea artistică.

Vedeta a absolvit facultatea la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca. Artista este medic veterinar cu acte în regulă, deși nu a profesat niciodată.

 

ADVERTISEMENT