Life

Vlăduța Lupău a dat din nou lovitura! Cântăreața s-a ținut de cuvânt – Video

20.08.2020 | 15:40
Vladuta Lupau a dat din nou lovitura Cantareata sa tinut de cuvant  Video
Vlăduța Lupău
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău ne-a tot ”amenințat” cu noua ei melodie și s-a ținut de cuvânt! A făcut countdown-ul pentru ziua de azi, iar melodia „Frumoase-s româncele” este deja pe Youtube și cu siguranță va urca în Trending în orele următoare.

Vlăduța Lupău a lansat melodia mult așteptată

Clujeanca a strâns aproape 100.000 de vizualizări la noul ei videoclip în doar 5 ore, semn că lumea aștepta cu nerăbdare premiera de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, îmi doresc să fie pe placul vostru acest videoclip! O să văd cât de mult vă place, după câte inimioare lăsați aici!”, le-a scris Vlăduța pe rețeaua video de socializare fanilor.

Cântăreața căsătorită cu portarul Adrian Rus de la CFR Cluj se bucură de un succes colosal mai ales în zona Ardealului.

ADVERTISEMENT

Transilvănenii sunt înnebuniți după tânăra artistă, iar piesele ei sună la aproape orice petrecere din județele din centrul și vestul României. Mulți o compară cu Andra Măruță, apreciindu-i enorm talentul.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii a noului videoclip

„Se cunoaște linia melodică a lui Cipri Popescu; Hai să ducem acesta piesa in 🔝🥇pentru ca merita ești ce mai talentată Româncă felicitări Vlăduța îți doresc multa multa sănătate 🤗🤗 și multe bucuri alături de cei dragi 🤗cine e de acord cu mine dați like 🥰; Vlăduța nu știe să scoată o piesă rea. O ascult pe repeat”, au scris fanii vedetei după plublicarea videoclipului de azi.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Mărioara Lupău Rus s-a născut în Șimleu Silvaniei, Sălaj și este una din cele mai tinere și promițătoare artiste de muzică populară din România.

Muziciana și-a început cariera la doar 4 ani în emisiunea „Tezaur folcloric” de la Televiziunea Română, iar de atunci drumul ei cu succes a fost atent clădit.

ADVERTISEMENT

Printre cele mai populare melodiile ale Vlăduței se numără „O fată hoinară”, „Până la stele”, „Rămâi, bade, ne-nsurat” și „Fain îi numele Mărie”.

 

ADVERTISEMENT