Life

Vlăduța Lupău a dat în mintea copiilor. Cum s-a îmbrăcat cântăreața de muzică populară

30.03.2021 | 15:30
Vladuta Lupau a dat in mintea copiilor Cum sa imbracat cantareata de muzica populara
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară de la noi, a dat în mintea copiilor. Celebra artistă s-a îmbrăcat într-o ținută care i-a dus imediat pe internauți cu gândul la anii de liceu.

Vedeta a adoptat un stil școlăresc, demn de o elevă. Șatena a îmbrăcat pentru ziua aceasta o fustă scurtă în carouri, o cămașă albă simplă și un pulover roșu, întreaga ținută fiind accesorizată cu o mască de protecție tot în nuanța dragostei.

ADVERTISEMENT

Fusta mini i-a pus în valoare picioarele superbe, Vlăduța Lupău având grijă să nu lase prea mult la vedere în partea de sus. Serioasă și cu zâmbetul pe buze solista de muzică populară le-a mărturisit fanilor în ce emisiune poate fi urmărită, dovadă că mereu își ține urmăritorii la curent.

Vlăduța Lupău, ținută ca-n liceu. Cum s-a îmbrăcat artista

Vlăduța Lupău este o apariție spectaculoasă de fiecare dată când apare în public, la începutul lunii martie mărturisind că vrea să devină mai serioasă de când a schimbat prefixul. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani pe 8 martie.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să vin într-o rochiță, dar soțul mi-a spus că am mai fost așa și că acum am 30 de ani…deci el a ales ținuta. A zis că vine vremea să fii serioasă”, spunea interpreta în urmă cu câteva săptămâni în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Vlăduța Lupău, într-o ținută de școlăriță
Vlăduța Lupău, într-o ținută de școlăriță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cântăreața se menține într-o formă de zile mari și are un trup sculptat fără prea mari eforturi. Vedeta are un stil de viață destul de încărcat și se concentrează foarte mult pe cariera muzicală, reușind să ajungă în topuri cu fiecare piesă lansată pe piață.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este mândră de parcursul ei profesional și muncește din greu să ajungă cât mai sus, cu toate că are studii superioare în cu totul alt domeniu. Artista este la bază medic veterinar, meserie pe care a îndrăgit-o datorită părinților ei.

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori și de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Șimleu Silvaniei, ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. 

ADVERTISEMENT

Acolo, spre marele meu noroc , am bătut la o ușă unde scria «Folclor». Pășind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. 

Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, mărturisea cântăreața de muzică populară în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT