Life

Vlăduța Lupău a dat o nouă lovitură și nu e vorba deloc despre muzică! Toată lumea a observat asta!

Vlăduța Lupău a dat o nouă lovitură, iar de data asta nu este vorba despre muzică! Cântăreața a ținut să marcheze momentul cu fanii ei.
18.08.2021 | 13:19
Vladuta Lupau a dat o noua lovitura si nu e vorba deloc despre muzica Toata lumea a observat asta
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău are un succes din ce în ce mai mare, iar cifrele sunt dovada! Dacă până acum se putea vorbi despre numărul impresionant de vizualizări al melodiile sale postate pe Youtube, de data asta este vorba despre altceva.

Vlăduța Lupău a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea pe care o simte zi de zi din partea lor. Susținerea tocmai s-a concretizat prin atingerea unui număr de 500.000 de urmăritori pe Instagram!

ADVERTISEMENT

Vlăduța a reușit, așadar, să ajungă la inimile unei jumătăți de milion de români prin postările despre activitățile sale, fotografii și videoclipuri.

Vlăduța Lupău are succesul scris în frunte

Interpreta de muzică folclorică și de petrecere a pregătit un tort pentru a marca atingerea a 500k pe Instagram și a spus câteva cuvinte despre asta pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-ar fi dorit să facă ceva mult mai spectaculos pentru a le mulțumi oamenilor care o iubesc, însă este extrem de ocupată. Este chemată la zeci de spectacole, are din ce în ce mai multe colaborări muzicale și abia reușește să își tragă sufletul.

De altfel, în ultima vreme a fost tot mai prezentă într-o serie de emisiuni de televiziune. Vlăduța i-a acordat un interviu inclusiv lui Cătălin Măruță de la PRO TV. A apărut și în emisiuni difuzate în mediul online precum Selly Show.

ADVERTISEMENT

Piesa cu Jador a rupt internetul

Cea mai nouă melodie lansată de Vlăduța, în colaborare cu Jador, a strâns în doar o săptămână 4,4 milioane de vizualizări. Piesa este intens promovată de cei doi artiști, iar acesta este unul dintre motivele aparițiilor tot mai dese ale vedetei la televizor.

Melodia celor doi a fost bine primită de publicul larg. Dovadă stau comentariile pe care oamenii le-au lăsat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Jador a dus maneaua la un nivel mai modern, mai stilat, mai frumos. ? Toate piesele lui sunt deosebite, speciale, diferite de restul manelelor; Ce voci minunate, mi ați dat stări de bine în clipe de tristețe; 

Foarte frumoasă piesa, dar ce să așteptăm altceva de la 2 tineri artiști așa de talentați. Ce mai… E superbă!!! Să fiți sănătoși să ne mai fericiți cu așa frumuseți. DIASPORA VĂ IUBEȘTE!!!”, sunt doar câteva din cele peste 4.000 de comentarii ale oamenilor la clipul piesei „Amanta”.

ADVERTISEMENT