Life

Vlăduța Lupău a dat-o pe calea credinței. Imaginea neobișnuită postată de cântăreață

06.11.2020 | 12:03
Vladuta Lupau a dato pe calea credintei Imaginea neobisnuita postata de cantareata
Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în S.U.A Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu se plictisește în carantină. Cântăreața de muzică populară are ce să facă de când a rămas acasă, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar fanii au fost surprinși să vadă ce fel de cărți citește acum când are mai mult timp liber.

Artista din județul Cluj a postat un filmuleț pe Instastory în care citește un pasaj din cartea „Iisus: Calea, adevărul și speranța”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost extrem de pătrunsă de acel fragment din carte (pe care îl vom reda și noi în rândurile de mai jos), astfel încât a simțit nevoia să împărtășească asta și cu fanii ei.

Vlăduța Lupău citește cărți despre Iisus în carantină

Vlăduța Lupău pare că și-a găsit refugiul în credință în această perioadă când trebuie să stea izolată în casă, până trece pericolul coronavirusului în care, după propriile ei mărturisiri, nu credea la început.

ADVERTISEMENT

Legat de infectarea cu noul coronavirus, folclorista este din ce în ce mai bine și susține că ce e mai rău a trecut. Cea mai proastă parte pentru ea și cel mai greu lucru este statul în casă, vedeta fiind obișnuit să fie în preajma oamenilor dragi și să muncească de dimineața până seara.

vlăduța lupău
Acesta este pasajul din Biblie care a impresionat-o pe cântăreață. Foto: Instastory

Pasajul biblic care i-a trezit atenția

„Iisus trăiește la fel ca ceilalți oameni. El mănâncă și bea cu moderație, însă este acuzat că face excese. Oamenii par imposibil de mulțumit”, este fragmentul din Biblie care i-a stârnit cel mai mult atenția cântăreței.

ADVERTISEMENT

Pe lângă o artistă desărvârșită, Vlăduța este și o creștină convinsă, o soție iubitoare, o femeie care ține foarte mult la familia ei și face tot posibilul ca să le fie bine celor din jur.

Muziciana din Cluj este una din cele mai ascultate interprete de muzică folclorică de la noi, făcând parte din noul val de artiști de muzică populară. Cel puțin în Ardeal, Lupău este una din cele mai solicitate cântărețe la evenimente mari, iar numele ei a devenit încet-încet apreciat de întreaga Românie.

ADVERTISEMENT