Life

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a zis Neymar când au rămas între patru ochi: „A fost noroc”

Vlăduța Lupău a vorbit despre întâlnirea cu Neymar, relația cu soțul ei, dar și o serie despre o serie de alte aspecte neștiute despre ea.
04.11.2021 | 16:44
Vladuta Lupau a dezvaluit ce ia zis Neymar cand au ramas intre patru ochi A fost noroc
Vlăduța Lupău a dezvăluit ce i-a zis Neymar când a văzut-o. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a pus sufletul pe tavă într-un interviu acordat pentru o emisiune de televiziune. Cântăreața de muzică de petrecere a vorbit despre carieră, relația cu soțul ei, dar și trădările pe care le-a suferit în viață.

Nu a putut lipsi din destăinuirile sale nici întâlnirea cu fotbalistul brazilian Neymar, față de care și-a declarat admirația în mediul online în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a spus că a avut un noroc pur atunci când a putut să stea de vorbă și să se pozeze cu sportivul. Experiența nu o va uita niciodată.

Vlăduța Lupău, despre întâlnirea cu Neymar: „Mi-a zis că-s drăguță”

„A fost noroc. Când am rămas singuri puțin i-am zis că sunt fana lui. El mi-a zis că-s drăguță, apoi ne-am îmbrățișat”, este descrierea experienței Vlăduței Lupău cu Neymar, oferită la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că unul dintre bodyguarzii care îl păzea era român, iar după întâlnire a vorbit cu el pe Instagram. Bodyguardul i-a spus că nimeni nu avea voie să intre în zona unde era Neymar. Faptul că fotbalistul a lăsat-o să intre și a schimbat câteva vorbe cu ea a însemnat mare lucru.

Dincolo de momentele petrecute cu Neymar, Vlăduța a vorbit și despre cariera ei muzicală. Vedeta a spus, zâmbind, că primii ei bani i-a câștigat din colindat, când era mică.

ADVERTISEMENT

Sumele ceva mai mari au urmat după aceea, pornind de la 5-700 de lei până la zecile de mii de euro pe care azi îi face ușor.

Cântăreața are tot mai puțini prieteni

Din exterior pare o fată mereu cu zâmbetul pe buze, însă sălăjeanca are și câteva regrete. Interpreta de muzică folclorică a spus că are puțini prieteni. Pe mulți i-a pierdut fie din cauza distanței, fie din cauza lipsei lor de sinceritate.

ADVERTISEMENT

„Prieteni am foarte puțini. Drumurile noastre sunt mai diferite. Poate că am puțin din cauza distanței. Tot mai puțini rămân. Un alt aspect: sinceritatea oamenilor. De observat, eu îi observ, dar mereu mi-o iau în freză”, a adăugat artista.

Vlăduța a continuat interviul de la Teo Show vorbind și despre soțul ei, Adi Rus. Despre portar a avut numai cuvinte de laudă. Rugată să spună ce îi place la soțul ei, Vlăduța a spus că bunătatea și frumusețea lui primează.

Cântăreața a mărturisit că și-ar dori foarte mult să aibă un copil cu soțul ei, însă acest lucru nu poate fi planificat. „Când o să vrea Dumnezeu”, a răspuns Vlăduța întrebată despre momentul în care va deveni mamă.

 

ADVERTISEMENT