Life

Vlăduța Lupău a fost ironizată după ultima postare de pe Instagram. Imaginea care a creat discuții:”Frumoase până le dai machiajul jos”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc, dar cu toate astea primește și remarci negative de la fani.
02.11.2021 | 18:16
Vladuta Lupau a fost ironizata dupa ultima postare de pe Instagram Imaginea care a creat discutiiFrumoase pana le dai machiajul jos
Vlăduța Lupău a fost ironizată după ultima postare de pe Instagram. Imaginea care a creat discuții:"Frumoase până le dai machiajul jos". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a fost ironizată după ultima postare de pe Instagram. Vedeta a publicat o imagine în care-și arată frumusețea în toată splendoarea.

Îmbrăcată cu o rochie roșie, în care bustul este la vedere, și cu un machiaj care o pune în valoare, îndrăgita artistă arată impecabil.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Vlăduța Lupău a primit și câteva remarci negative din partea internauților, care s-au legat tocmai de machiajul profesionist al șatenei.

Vlăduța Lupău, taxată de fani legat de machiaj. Ce mesaj a primit

„Se zice că… frumoase-s româncele!”, este descrierea lăsată de Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Postarea solistei de muzică populară i-a adus mesaje negative, unul dintre fanii fiind de părere că româncele sunt frumoase dacă nu au tone de machiaj.

„Frumoase până le dai machiajul jos”, este unul dintre mesajele primite de la un internaut, în social media.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, au fost foarte mulți oameni care au apreciat postarea frumoasei șatene, imaginea adunând peste 52.200 de like-uri.

„Ești superbă”, „Păpușică”, „Frumoasă”, „Tu ești definiția”, „Arăți superb, ești o persoană fermecătoare”, sunt doar o parte din comenariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Vlăduța Lupău, criticată și în trecut de internauți

Vlăduța Lupău este frumoasă, deșteaptă, are o carieră de succes, dar tot este criticată de internauți. În trecut, șatena a primit mesaje neplăcute legat de o ținută, ce-i drept, puțin ieșită din comun.

Solista pare să nu fie afectată de valul de ură din mediul online și își vede mai departe de propria viață, atât personală, cât și profesională.

Vedeta o duce de minune din toate punctele de vedere și toate piesele pe care le lansează ajung la sufletelor celor care o plac și o apreciază.

Nu de puține ori Vlăduța Lupău a rupt topurile muzicale fie că a fost vorba de un colind de Crăciun, fie o piesă în colaborare cu maneliști de renume, printre care se numără și Jador.

ADVERTISEMENT