Life

Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident chiar în centru Clujului

08.09.2020 | 09:47
Vladuta Lupau a fost ranita in urma unui accident chiar in centru Clujului
Vlăduța Lupău a fost rănită în urma unui accident chiar în centru Clujului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că a avut parte de un incident neplăcut chiar în centrul orașului Cluj – Napoca. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a căzut, rănindu-se serios la nivelul mâinilor.

Vizibil amuzată de situație, artista le-a arătat internauților zgârieturile de la degetele mâinii, unde pielea i s-a luat și a rămas cu mici afecțiuni. Frumoasa vedetă nu a povestit cum s-a petrecut întreaga întâmplare și a ținut să nu dea prea mare importanță faptului în sine.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă zic ce model frumos mi-am făcut. Acest model l-am făcut după o căzătură chiar în centrul Clujului. Este un model frumos”, a explicat ironic Vlăduța Lupău, într-un InstaStory.

Vlăduța Lupău, incident neplăcut în centrul orașului Cluj. Ce a pățit artista

Renumita cântăreață de muzică populară le-a arătat fanilor săi de pe Instagram cum arată rănile de pe mână, degetele vedetei fiind ușor accidentate. În imaginea publicată în mediul online se poate observa cum pielea i s-a luat în urma căzăturii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, artista în vârstă de 29 de ani a rămas cu mici afecțiuni la nivelul degetelor, motiv pentru care va avea nevoie de îngrijiri medicale. Vlăduța Lupău nu are nevoie de spitalizare, ci doar de o cremă cicatrizantă care să o ajute la repararea pielii de pe degete.

Vlăduța Lupău, rănită la degete în urma unei căzături
Vlăduța Lupău, rănită la degete în urma unei căzături. Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău, sărbătorită de Sfânta Maria Mică

Vlăduța Lupău, pe numele real Vlăduța Mărioara Lupău, are astăzi, 8 septembrie, motiv de sărbătoare. Mândră de numele pe care-l poartă încă de la naștere, frumoasa cântăreață din zona Ardealului le-a urat persoanelor dragi din familia sa, care poartă numele Fecioarei Maria, un călduros „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără nepoțica sa după care este topită și cu care postează uneori fotografii în mediul online. Având în vedere că este și onomastica sa, artista sigur va petrece alături de soțul său, fotbalistul Adrian Rus, și alte persoane dragi din familie.

„Fain îi numele Mărie”, scria cântăreața în urmă cu trei săptămâni pe Instagram când credincioșii au sărbătorit Adormirea Maicii Domnului. Fanii i-au transmis numai gânduri bune și urări, lucru care se va întâmpla, cu siguranță, și cu ocazia Nașterii Fecioarei Maria.

ADVERTISEMENT