Life

Vlăduța Lupău a intrat în trending și a “fugit de acasă”, doar cu copilul: “Sperăm să ajungem cu bine”

După ce a intrat în trending cu noua melodie, Vlăduța Lupău și-a luat copilul și au “fugit de acasă”. De ce au plecat cei doi?
04.11.2022 | 11:40
Vladuta Lupau a intrat in trending si a fugit de acasa doar cu copilul Speram sa ajungem cu bine
Unde au plecat Vlăduța Lupău și fiul ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a lansat recent o nouă melodie cu care deja a intrat în trending, după care a plecat cu copilul de acasă. Cei doi vor lipsi pentru câteva zile.

Vlăduța Lupău a “fugit” de acasă cu copilul ei. Artista a intrat în trending cu noua piesă

Interpreta de muzică populară a devenit mamă în urmă cu trei luni, pe 6 august, iar de atunci este în culmea fericirii. Ea și Adrian Rus au ales numele Iair pentru cel mic, iar botezul a avut loc la finalul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

După ce a născut, Vlăduța Lupău s-a ocupat în continuare de cariera ei muzicală, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Cântăreața și-a lansat recent noua piesă, în colaborare cu Paul Morar, care a ajuns deja în trending după numai o zi.

ADVERTISEMENT

După lansare, Vlăduța Lupău și-a luat fiul și au venit la București pentru câteva zile. Este pentru prima dată când artista pleacă la drum doar alături de Iair.

Cei doi nu au mers cu mașina de la Cluj la București, ci cu avionul, acesta fiind primul zbor al micuțului. Înainte de decolare, Vlăduța Lupău a recunoscut că are emoții.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă spun că eu împreună cu dumnealui plecăm la București imediat. Așa că, nu știu cum va fi, cum nu va fi, dar stăm acolo câteva zile. Sperăm să ajungem cu bine, am emoții.”, a transmis artista pe Instagram.

La scurt timp după acest anunț, vedeta s-a cazat la un hotel de lux din Capitală. Vlăduța Lupău nu vrea să stea prea mult timp departe de fiul ei, mai ales pentru că trebuie să-l și alăpteze, așa că a decis să-l ia cu ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, îndrăgita cântăreață va fi invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea de astăzi, acolo unde va cânta noua piesă, “Bate tobele”, după cum a anunțat pe pagina ei.

Vlăduța Lupău urmează să plece în America

Luna aceasta, Vlăduța Lupău va pleca în America pentru câteva zile. Fiul ei nu o va putea însoți, așa că vrea să profite de timpul petrecut alături de el. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care l-a luat cu ea în Capitală.

“Am venit cu Iair pentru că o să stau până miercuri în București și nu puteam să-l las așa mult timp fără mine.

Mai ales că luna asta am să plec și în America pentru câteva zile…”, a scris ea pe Instastory.

De asemenea, artista le-a arătat internauților câteva imagini cu camera de hotel în care stă cu fiul ei.

Vlăduța Lupău
Aici stau Vlăduța Lupău și fiul ei, Iair. Sursa foto: Instagram

Recent, Vlăduța Lupău și soțul ei s-au mutat în casă nouă. Cei doi au așteptat mult timp să se finalizeze construcția locuinței, iar acum și-au îndeplinit un vis.

Noua locuință are tot ce își dorește cântăreața. Solista s-a ocupat inclusiv de camera fiului ei, despre care spune că este cea mai frumoasă din casă.

ADVERTISEMENT