Life

Vlăduța Lupău a lansat o nouă melodie, cu potențial scandalos: „Asta vrei tu să promovezi?”

Vlăduța Lupău a lansat o nouă melodie, iar versurile piesei cântăreței n-au fost bine primite de toată lumea. Ce acuzații i se aduc?
01.04.2023 | 16:06
Vladuta Lupau a lansat o noua melodie cu potential scandalos Asta vrei tu sa promovezi
Vlăduța Lupău, criticată pentru noua ei melodie. Foto: YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a lansat o nouă melodie, și un videoclip, intitulată „La facultate”, în care cântă despre viața studentului român. Nu toată lumea e, însă, încântată de ce fredonează artista din Sălaj.

Vlăduța Lupău i-a jignit pe unii internauți cu noua sa melodie, „La facultate”

Ba mai mult, unele persoane o acuză că ar promova incultura și ar încuraja ca tinerii să stea departe de învățătură! Oamenii care s-au legat de vedetă au pornit de la versurile piesei sale, potrivit cărora numai tocilarii iau note mari la facultate.

ADVERTISEMENT

De dragul rimelor, Vlăduța Lupău a apelat la niște cuvinte care ar putea să-i afecteze imaginea, însă cântăreața de muzică de petrecere e deja obișnuită cu cârcotașii.

De cele mai multe ori, artista a trecut cu vederea criticile, luându-le în seamă doar pe cele constructive. Dar ce îi nemulțumește așa de tare pe unii dintre haterii Vlăduței?

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Ei bine, versurile de la care nevasta lui Adi Rus s-a ales cu cel puțin un unfollow pe Instagram sunt următoarele: „Eu nu sunt vreun eminent/ Eu mă numesc doar student/ Nu trag pentru note mari/ Alea-s pentru tocilari”.

Clipul melodiei a fost filmat chiar într-o facultate și a adunat peste 220.000 de vizualizări în doar o zi, semn că vedeta are șanse să rupă din nou trending-urile.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Captură din clipul filmat de Vlăduța Lupău în facultate. Foto: YouTube

Vlăduța Lupău, taxată dur: „Manele cântate în facultate! Hai că am trăit s-o văd și pe asta”

Ce au avut de spus, așadar, cei care nu au fost tocmai în asentimentul versurilor cântate de Vlăduța Lupău? Redăm câteva dintre comentariile acuzatoare pe care internauții au ținut să le scrie la adresa ei!

„Ești mândră că notele mari sunt doar pentru tocilari? Asta vrei tu să promovezi? Dacă asta e ceea ce vrei să promovezi, ai un unfollow de la mine!; 

ADVERTISEMENT

Sincer, asta nu e melodie faină. Parcă nu prea merge în stil manea; Manele cântate în facultate! Hai că am trăit s-o văd și pe asta! Vai de viața noastră!; Ferească Bunul Dumnezeu! Sper ca cei care merg la facultate să aibă mai multă cultură muzicală decât ai tu și fanii tăi”, au scris câteva persoane, ca reacții la noua melodie lansată de Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

 

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA