Life

Vlăduța Lupău a obținut la o licitație tricoul lui Neymar. “Este unicat. Nu îmi vine să cred”

Vlăduța Lupău este foarte fericită. A reușit să câștige la o licitație tricoul fotbalistului pe care îl admiră. Cântăreața a împărtășit imediat totul fanilor săi.
14.10.2021 | 11:11
Vladuta Lupau a obtinut la o licitatie tricoul lui Neymar Este unicat Nu imi vine sa cred
Vlăduța Lupău a obținut la o licitație tricoul lui Neymar. "Este unicat. Nu îmi vine să cred". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău iubește fotbalul și de-a lungul timpului a reușit să achiziționeze mai multe tricouri ale fotbaliștilor pe care îi admiră.

Cea mai recentă achiziție este tricoul lui Neymar pe care l-a obținut la o licitație.

Artista le-a arătat imediat fanilor tricoul purtat de brazilian într-un meci și le-a dezvăluit că are o amintire la fel de prețioasă și de la Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a obținut la o licitație tricoul lui Neymar. “Este unicat. Nu îmi vine să cred”

Vlăduța Lupău nu-și mai încape în piele de fericire. În urmă cu câteva luni a participat la o licitație și a obținut tricoul pe care Neymar l-a purtat la un meci. Artista a dezvăluit că este o mare admiratoare a brazilianului. În plus, articolul de îmbrăcăminte pe care l-a câștigat este unicat. Acesta are și certificat de originalitate și cât de curând va avea și autograful lui Neymar.

Artista s-a fotografiat cu tricoul fotbalistului și le-a arătat și fanilor fiind extrem de mândră de achiziția ei.

ADVERTISEMENT

“Am tricoul lui Neymar! L-am luat la licitație. Nu îmi vine să cred că acest tricou purtat de Neymar este la mine. Este unicat, pentru că PSG a jucat o singură dată cu tricourile cu culorile curcubeului.

Este al meu și o să merg miercuri la meci la PSG cu el”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău are tricoul lui Ronaldo

Cântăreața de muzică populară a mai participat și la alte licitații de acest fel și din colecția ei mai face parte și un tricou purtat de Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău iubește sportul. De altfel, artista este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus, triplu campion cu CFR Cluj.

Bruneta anunța anul trecut că și-ar dori să le cânte celor de la FCSB în cazul în care aceștia vor lua titlul, dar nu ar refuza nici invitația altor echipe din Liga I.  Acesta spunea că este convinsă că mai mulți sportivi din România îi ascultă melodiile.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se uite la diferite sporturi, aceasta nu este adepta mersului la sală precum multe alte vedete. În trecut declara că nu vrea să se chinuie în sala de fitness, chiar dacă soțul său a vrut să o ia cu el de mai multe ori.

ADVERTISEMENT