Life

Vlăduţa Lupău a trecut prin cele mai mari emoţii. Cântăreaţa de muzică populară, “interzisă” la Pro TV

13.06.2020 | 14:55
Vladuta Lupau a trecut prin cele mai mari emotii Cantareata de muzica populara interzisa la Pro TV
Vlăduța Lupău
ADVERTISEMENT

Chiar dacă vara a adus măsurile de relaxare pe care toată lumea le aștepta, cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus cresc pe zi ce trece și îi determină pe mulți să rămână la fel de precauți, mai ales când se află la locul de muncă. A simțit-o pe pielea ei chiar și Vlăduța Lupău, când un agent de pază de la Pro TV i-a interzis accesul în sediul postului.

Vlăduța Lupău, scoasă din minți de un angajat al Pro TV. Nu a lăsat-o să ajungă în platoul emisiunii lui Măruță

Asta după ce îndrăgitei interprete de muzică populară i-a fost măsurată temperatura, la fel cum se întâmplă de câteva luni la toate celelalte televiziuni și, din nefericire, a picat testul. Nu, nu este suspectă de coronavirus, dar angajatul postului din Pache Protopopescu, scrupulos din fire, tot a împiedicat-o să ajungă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Nu pentru mult timp, însă, că doar cunoaștem cu toții pe Vlăduța. Când își pune ceva în minte nu se lasă până nu reușește. Scoasă din minți de atitudinea agentului de pază, frumoasa brunetă a pus imediat mâna pe telefon și a intrat în legătură cu o persoană care i-a facilitat intrarea.

În felul acesta, totul s-a terminat cu bine, iar artista a putut să le prezinte telespectatorilor cea mai recentă melodie. Lansată în urmă cu două zile în colaborare cu solistul Gramoste, „Vreari curata”, se bucură deja de un real succes, ocupând locul 13 în trending pe Youtube.

ADVERTISEMENT

A ajuns la cuțite cu fina sa, Georgiana Lobonț

Dacă până nu demult erau cele mai bune prietene, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț se află acum în centrul unui scandal de proporții. Deși nu sunt doar colege de breaslă, ci și nașă și fină, cele două soliste de muzică populară își aruncă vorbe grele în public, fără să le pese de consecințe.

Vă vine sau nu să credeți, totul a plecat de la melodia pe care obișnuiesc să o cânte fiecare în timpul recitalurilor. Sătulă să fie luată peste picior pe motiv că încearcă să o copieze pe Vlăduța, fiind invidioasă pe succesul ei, Georgiana Lobonț a lansat o serie de atacuri dure la adresa nașei sale, afirmând chiar că regretă această relație de rudenie.

ADVERTISEMENT

Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez.

Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin de la oamenii pe care îi consideri parte din familia ta”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a mai spus solista de muzică populară.

ADVERTISEMENT