Life

Vlăduța Lupău, accidentare pe munte, după ce s-a întâlnit cu doi cerbi. Foto

29.11.2020 | 16:33
Vladuta Lupau accidentare pe munte dupa ce sa intalnit cu doi cerbi Foto
Ce se intampla cu Vlăduța Lupău? Artista a dispărut de pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut parte de o zi agitată și de momente amuzante. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a întâlnit cu doi cerbi, și, în momentul în care a vrut să-i filmeze mai de aproape, a alunecat și a căzut.

Solista este ocupată cu filmările zilele acestea. Ea a anunțat lansarea unei melodii în colaborare cu o altă cântăreață, al cărei nume nu l-a divulgat. Deasemenea, artista a precizat și că, în cursul zilei de astăzi, o să termine filmările la cântecul „De Crăciun”.

ADVERTISEMENT

Deși această perioadă este una dificilă pentru artiștii români, Vlăduța Lupău demonstrează că viața profesională îi este destul de încărcată. Zilele trecute, solista a filmat mai multe colinde chiar la ea acasă, pentru o emisiune ce va fi transmisă în ajunul Crăciunului.

Vlăduța Lupău, întâlnire cu doi cerbi și o căzătură pe munte

Soția lui Adrian Rus este o prezență constantă pe rețelele de socializare, iar ultima experiență pe care aceasta a împărtășit-o cu fanii s-a soldat și cu o mică accidentare. Vlăduța a fost impresionată de doi cerbi, aflați chiar pe marginea drumului, și, în momentul în care s-a apropiat pentr a-i filma mai de aproape, a alunecat și a căzut.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, întâlnire cu doi cerbi și o căzătură pe munte
Sursa foto: InstaStory

Din fericire, frumoasa cântăreață de muzică populară nu s-a lovit prea tare. Imaginile distribuite la InstaStory continuă cu artista anunțându-și planurile pentru orele următoare.

„Dragii mei, astăzi filmez o colaborare la o colindă și este cea mai frumoasă colaborare. Este cu o fată, unica mea colaborare cu o fată. Nu știu dacă știți despre cine e vorba, dacă ghiciți. Este o colindă superbă! Abia aștept s-o și lansăm”, anunță artista, lăsându-și fanii în suspans cu privire la detaliile acestei viitoare lansări.

ADVERTISEMENT

Dar programul încărcat al interpretei continuă: „după ce terminăm filmările pentru această colindă, o să termin filmările la cântecul care se numește „De Crăciun””, le povestește ea fanilor.

Toată această perioadă s-a dovedit a fi una plină pentru Vlăduța, având filmări aproape zilnic. Ieri, solista a distribuit imaginii cu decorul de la ea de acasă, unde a avut loc o filmare pentru ajunul Crăciunului. Întreg livingul căminului acesteia s-a transformat într-un platou de filmare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a distribuit imagini și filmulețe de la evenimentul respectiv. „Dragilor, v-am spus că astăzi filmăm o ediție specială de Crăciun. Colindători unu și unu îmi calcă pragul”, le-a explicat fanilor.

ADVERTISEMENT