Life

Vlăduța Lupău, acuzată că este neserioasă. Gestul făcut de artistă i-a dezamăgit pe mulți

Vlăduța Lupău și-a înfuriat fanii. Artista a și-a anulat în ultimul moment concertul de la Londra. Dacă unii au înțeles motivele artistei, alții i-ar adresat vorbe grele.
21.12.2021 | 20:03
Vladuta Lupau acuzata ca este neserioasa Gestul facut de artista ia dezamagit pe multi
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău trebuia să cânte în cadrul unui eveniment în Marea Britanie pe data de 18 decembrie.

Cu 48 de ore înaintea evenimentului, artista a anunțat că anulează totul, motivul invocat fiind pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

O parte dintre fani au înțeles-o, dar alții i-au transmis că este neserioasă.

Vlăduța Lupău, acuzată că este neserioasă. Gestul făcut de artistă i-a dezamăgit pe mulți

Vlăduța Lupău și-a dezamăgi o mulțime de fani cu ultimul gest făcut. Cântăreața și-a anulat în ultimul moment concertul pe care trebuia să-l susțină la Londra. Motivul invocat de aceasta este pandemia de coronavirus. Organizatorii au fost furioși, iar unii fani i-au adresat vorbe grele. 

“Dragilor cu părere de rău, vă anunț faptul că în aceste zile sănătatea este pe primul loc și din această cauză …
Evenimentul de la LONDRA, de mâine 18 Decembrie2021, de la Restaurant Clasic unde trebuia să ne întâlnim cu români dragi, care știm că ne așteaptă cu atâta drag … se va reprograma deoarece dorim sa avem grija de sănătatea participanților, a organizatorilor și a noastră.

ADVERTISEMENT

Am luat aceasta decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii.

Sperăm să înțelegeți și dvs gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, in detrimentul sănătății!

ADVERTISEMENT

Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră!
Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook. 

Ce mesaje a primit Vlăduța Lupău de la fani

Organizatorii au fost extrem de furioși când au aflat că spectacolul a fost anulat.

“Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că NU DOREȘTE să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri”, au scris organizatorii.

ADVERTISEMENT

O parte dintre fani au acuzat-o pe cântăreață că este neserioasă și i-au scris cuvinte dure. Alții au înțeles motivele care au dus la aceasta decizie.

“Dați țepe!”

“Cine ar fi vrut sa aibă așa maaare grijă de sănătatea lui nu ar fi rezervat loc sa meargă, știind ca va fi plină sala… fiecare merge pe propria răspundere… eu doar zic. Sănătate la toata lumea și Sărbători Fericite!” 

“Vlăduța, motivul invocat este întemeiat, dar unii fani vor fi triști; oricâtă intuiție ai avea nu se pot descoperi toate întâmplările care vor urma: Cred că este vorba de un caz de forță majora. Ai grijă și de tine și de familia ta și de fani, vă urez să aveți Sărbători Fericite”, sunt câteva dintre comentariile de pe pagina de Facebook a artistei.

ADVERTISEMENT