Life

Vlăduța Lupău, adevărul despre intervențiile estetice! Cât de mult s-a modificat artista la medicul chirurg

20.08.2020 | 11:14
Vladuta Lupau adevarul despre interventiile estetice Cat de mult sa modificat artista la medicul chirurg
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din zona Ardealului. Tânăra cântăreață locuiește în Cluj, de unde ține legătura constant cu fanii ei din toată țara.

Într-un live pe Instagram, tânăra a mărturisit un secret bine ținut ascuns, mai exact ce intervenții chirurgicale are și ce tratamente își face pentru a-și menține frumusețea. Pentru că este o fire sinceră și gata să ofere adevărul pe tavă, în timp ce se îndrepta spre o clinică estetică, Vlăduța Lupău a dezvăluit că este adepta intervențiolor estetice, pe care le abordează ori de câte ori are nevoie.

ADVERTISEMENT

Ultima procedură pe care artista a făcut-o a fost tratamentul anticelulitic, problemă care dă bătăi de cap multor femei.

Vlăduța Lupău și intervențiile estetice

În plin proces de promovare a piesei Româncele-s frumoase, cântăreața își ține la curent fanii și cu alte activități pe care le are, mai ales cele care țin de frumusețea fizică, pentru că ardeleanca arată foarte bine în clipuri și chipul susține că și-l îngrijește datorită experților în domeniu.

ADVERTISEMENT

Cât de modificat este chipul cântăreței la medicul chirurg? Ei bine, Vlăduța Lupău este o tânără cântăreață care nu este împotriva chirurgiei estetice, menționând că și-a mărit buzele cu acid hialuronic, iar la față obișnuiește să facă tratamente pentru întinerirea tenului, mai ales că este solicitată la multe petreceri, unde cântă până dimineață.

„ Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală. Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun. ”, a menționat Vlăduța Lupău, care a apelat la medicul estetician pentru acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este intens urmărită pe Instagram, locul în care postează imagini din viața ei, dar și de la spectacolele pe care le onorează.

Artista din Ardeal s-a căsătorit în noiembrie 2019 cu Adrian Rus, tânărul portar al campionilor de la CFR Cluj, după o logodnă de doar un an. Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de 4 ani, iar primul cântec pe care l-a interpretat a fost în emisuinea Tezaur Folcloric în anul 1995. De asemenea, ea este și o realizatoare e emisiuni de muzică populară.

ADVERTISEMENT