Life

Vlăduța Lupău, adevărul despre prima intervenție estetică. Ce și-a făcut cântăreața înainte de botezul lui Iair

Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre prima intervenție estetică. Cântăreața a ajuns la medic înainte de creștinarea fiului său.
04.10.2022 | 17:53
Vladuta Lupau adevarul despre prima interventie estetica Ce sia facut cantareata inainte de botezul lui Iair
Vlăduța Lupău, despre prima intervenție estetică. Cântăreața a ajuns la medic înainte de creștinarea fiului său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară a spus adevărul despre prima intervenție estetică suferită de curând, într-o clinică din Capitală. Ce și-a făcut artista înainte de botezul lui Iair, fiul său și al lui Adrian Rus.

Vlăduța Lupău, despre prima intervenție estetică. Cântăreața a ajuns la medic înainte de creștinarea fiului său

Vlăduța Lupău a bifat prima intervenție estetică chiar înainte de botezul lui Iair. Vedeta a fost întrebată de foarte multe persoane ce schimbare și-a făcut și cine a fost medicul care i-a pus acid hialuronic în buze și nu a ezitat să recunoască totul.

ADVERTISEMENT

Artista a dat de înțeles că acum este mulțumită de buzele sale și chiar a subliniat că nu va ezita să apeleze în continuare la doctorul la care a mers recent, atunci când a fost la probele pentru ținutele pentru botezul lui Iair.

„În ultimele zile m-ați întrebat despre buze. Când a fost ultima dată la București să fac proba la rochiile de la botez am fost la doamna doctor pe care o ador.

ADVERTISEMENT

O urmăresc de mult pe Instagram, am văzut ce face, am văzut la unele fete. Mă bucur că a avut loc și de mine.

Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze, ca să zic așa și ea este top. Am să mă duc de acum înainte numai la ea. Credeți-mă, este ce trebuie”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, schimbată de când este persoană publică

Vlăduța Lupău este complet schimbată de când este persoană publică și nu este de mirare că fanii o acuză că a recurs la mai multe operații estetice. Vedeta a precizat în repetate rânduri că nu a ajuns pe mâna esteticienilor.

Fizionomia i s-a modificat din cauza unui dinte lipsă pe care l-a ”rezolvat” la un moment dat, dar și din cauza faptului că o perioadă destul de lungă a purtat aparat pentru îndreptarea danturii.

ADVERTISEMENT

Dacă până de curând Vlăduța Lupău declara că este 100% naturală, iată că acum lucrurile stau cu totul altfel. Artista a bifat prima intervenție estetică, la nivelul buzelor, care acum sunt mai voluminoase decât înainte.

ADVERTISEMENT