Life

Vlăduța Lupău, afacere de familie. Din ce câștigă bani rudele artistei

07.12.2020 | 22:12
Vladuta Lupau afacere de familie Din ce castiga bani rudele artistei
Ce afacere are familia Vlăduței Lupău. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toată lumea știe cu ce se ocupă Vlăduța Lupău pentru a-și câștiga existența, dar puțini știu ce afacere surprinzătoare are familia interpretei de muzică populară.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din industria muzicală românească, dovadă fiind sutele de mii de fani pe care îi are pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Recent, Vlăduța Lupău și-a surprins urmăritorii din mediul online cu cele mai noi fotografii postate pe contul ei oficial de Instagram, imagini care au adunat mii de like-uri în scurt timp.

Ce afacere are familia Vlăduței Lupău

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Vlăduța Lupău a decis să promoveze afacerea familiei sale pe rețelele de socializare. Aceasta a postat o serie de fotografii alături de soțul ei, fotbalistul Adrian Rus, și nepoțica sa, care face deseori furori pe pagina de Instagram a vedetei.

ADVERTISEMENT

Se pare că familia artistei iubește foarte mult Sărbătorile, dovadă fiind videoclipul recent și emoționant al cântăreței ,,De Crăciun”, în care toate rudele se strâng la masă pentru a celebra împreună.

Acum, familia Vlăduței Lupău s-a lansat în afaceri, având propria firmă de haine dedicată femeilor, bărbaților, cât și celor mici. Brandul respectiv este confecționat manual de către Simina Lupău, iar acum a apărut pe piață și o colecție specială de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Pentru a promova brand-ul familiei, interpreta de muzică populară a postat imagini de excepție cu familia ei, fanii fiind surprinși de cât de bine le stă Vlăduței și lui Adrian Rus alături de un copilaș.

”Vin Acasă De Crăciun” ❤️
Colecția noastră o aveți acum pentru toată familia.”, a scris cântăreața în dreptul postării.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, semn că ipostaza în care a fost surprinsă Vlăduța alături de familia ei i-a cucerit pe fani și că afacerea familiei de bucură de mult succes.

ADVERTISEMENT