Life

Vlăduța Lupău, anunț de zile mari pentru fanii ei. Marchează un eveniment uriaș într-o săptămână

24.02.2021 | 16:20
Vladuta Lupau anunt de zile mari pentru fanii ei Marcheaza un eveniment urias intro saptamana
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dat fanilor o veste uriașă, totul fiind transmis de către artistă pe contul ei oficial de Instagram. Cântăreața de muzică populară este o prezență foarte apreciată de către români, pe rețelele sociale, unde are un număr cu adevărat impresionant de fani.

Tocmai din acest motiv, artista își ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce face. Vlăduța le-a povestit tuturor printr-o serie de filmulețe postate pe InstaStory ce plănuiește să facă, peste doar câteva zile. Cunoscuta șatenă și-a început seria de mesaje cu vestea că urmează să sărbătorească un eveniment foarte important.

ADVERTISEMENT

La începutul primăverii, în familia Vlăduței Lupău vor exista toate motivele de bucurie, pentru că urmează să își celebreze ziua de naștere. Și nu este vorba despre o aniversare obișnuită, deoarece în anul 2021, artista va schimba prefixul vârstei sale!

Vlăduța Lupău, veste uriașă pentru fani. Ce eveniment de viață marchează

Vlăduța Lupău își va sărbători ziua de naștere într-un moment special, și anume pe 8 martie, de Ziua Femeii. În acest an, artista de muzică populară va împlini 30 de ani și a transmis și ce va face cu acest prilej fericit.

ADVERTISEMENT

Artista s-a lăsat inițial descurajată de faptul că nu poate organiza o petrecere în adevăratul sens, din pricina pandemiei cu coronavirus. Deoarece încă există riscuri mari de molipsire, cântăreața nu a găsit nici măcar un restaurant care să îi poată onora cerințele.

Mai mult, a mărturisit în filmulețele postate recent că în alți ani își marca aniversarea prin apariția cu fast din diverse emisiuni de la TV. În 2021, însă, nu a găsit vreo astfel de emisiune unde să poată merge.

ADVERTISEMENT

Optimistă din fire, Vlăduța Lupău nu s-a lăsat descurajată și a recunoscut că și-a refăcut deja planurile. Are de gând să amenajeze una dintre camerele casei sale în așa fel încât să poată primi, cel mai probabil, mai mulți oaspeți. Și asta nu a fost tot! Vedeta dorește să își facă propria emisiune, chiar la ea acasă.

“Vreau să vă zic că se apropie ziua mea. În fiecare an făceam o super emisiune în care îmi chemam cei mai apropiați prieteni. Pentru că schimb prefixul, și vreau să fac o emisiune, nu am unde oameni buni.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, anunț de zile mari pentru fanii ei. Marchează un eveniment uriaș într-o săptămână
Vlăduța Lupău a transmis că va împlini 30 de ani în aceast an

Restaurantele nu te lasă, afară este mult prea frig. Așa că m-am gândit să organizez o cameră și să o transform în muzeu. Mi-am adunat tot felul de lucruri vechi, de pe la neamuri și de la oamenii din sat. Trebuie să le pregătim și nu mă las, săptămâna viitoare îmi filmez emisiune de ziua mea!”, a povestit Văduța Lupău, pe Instagram.

Fanii artistei se vor bucura cel mai probabil la auzul unor asemenea vești. Artista se pregătește să marcheze vârsta de 30 de ani, un  eveniment de viață cât se poate de important. În urmă cu un an, aceasta a primit din partea soțului ei un buchet imens de trandafiri în culorile de mărțisor. Partenerul de viață al acesteia este Adrian Rus, iar cei doi și-au unit destinele de aproape doi ani de zile, în septembrie 2019.

ADVERTISEMENT