Life

Vlăduța Lupău, anunț surprizător:„Dacă ia Dan Negru COVID rămânem fără Revelion”. Video-ul care a creat isterie

10.12.2020 | 15:59
Vladuta Lupau anunt surprizatorDaca ia Dan Negru COVID ramanem fara Revelion Videoul care a creat isterie
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a făcut un anunț surprinzător legat de Revelionul lui Dan Negru, la care va participa pentru prima dată anul acesta. Interpreta de muzică populară a făcut o glumă la adresa celebrului prezentator, care i-a amuzat teribil pe fani. 

Pandemia de COVID-19 le-a stricat planurile multor artiști, însă Vlăduța Lupău face haz de necaz la filmările pentru revelionul lui Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău avea multe proiecte pentru acest an, mai ales concertul de Crăciun, însă contextul actual nu a fost unul favorabil pentru ea. Românii o pot vedea în seara de 31 decembrie pe Antena 1, alături de alte vedete care le vor face seara mai frumoasă.

Vlăduța Lupău, anunț surprizător:„Dacă ia Dan Negru COVID rămânem fără Revelion”. Video-ul care a creat isterie

Dan Negru se pregătește de marele eveniment pe care mulți români îl așteaptă în fiecare an, Revelionul 2021. De două decenii, prezentatorul TV invită mai multe vedete care să îi încânte pe telespectatori la trecerea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău va participa pentru prima dată la show-ul găzduit e Dan Negru și a împărtășit cu fanii un moment de la filmări. Cântăreața a făcut o glumă și a spus că românii nu mai au Revelion dacă gazda show-ului va contacta noul coronavirus.

„Știți bancul ăla cu ‘dacă ia Dan Negru Covid rămânem fără Revelion’”, a glumit Vlăduța pe TikTok. Lângă ea, Dan Negru le-a transmis fanilor că este bine și că nu are Covid.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Vlăduța Lupău a mărturisit că așteaptă de când era mică să apară într-una dintre edițiile show-ului de la Antena 1: „Prima dată și cel mai tare Revelion, bine, știam de mică…”.

@vladutalȘtiți bancu’ ăstaaaa??? ##Revelion2021 ##DanNegru ##VlăduțaLupău ?

♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Dan Negru, Revelion cu surprize

Românii sunt nevoiți să-și petreacă sărbătorile acasă, judecând după cum evoluează situația infectărilor cu virusul din China. Dan Negru este ironizat în fiecare an de români, care au lansat numeroase meme și glume despre cei care petrec Anul Nou acasă, cu televizorul dat pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, se pare că glumele pe seama show-ului vor fi realitate, întrucât nu există prea multe posibilități de a petrece noaptea dintre ani, dat fiind restricțiile impuse de autorități.

Dan Negru vrea ca Revelionul din acest an să fie unul nemaiîntâlnit, așa că a invitat zeci de vedete și persoane publice, printre care Andreea Bălan, Selly, Adrian Mutu, Cosmin Contra și Elena Udrea.

ADVERTISEMENT