Life

Vlăduța Lupău, apariție de Paște care i-a topit pe fani. Cum a apărut artista alături de nepoțica sa

02.05.2021 | 17:47
Vladuta Lupau aparitie de Paste care ia topit pe fani Cum a aparut artista alaturi de nepotica sa
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, apariție de Paște care i-a topit pe fani. Artista a apărut alături de nepoțica sa în timp ce ciocneau ouă. Imaginile sunt emoționante. 

Este cunoscută relația deosebită pe care artista o are cu micuța, fiica fratelui ei. Acceasta îi este și nașă, iar copila îi poartă prenumele.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia Paștelui, cântăreața a distribuit noi imagini alături de Ayana Vlăduța. Cele două i-au impresionat pe internauți, iar imaginea a strâns mai mult de 10.000 de aprecieri în mai puțin de o oră de la distribuire.

Vlăduța Lupău, apariție de Paște care i-a topit pe fani. Cum a apărut artista alături de nepoțica sa

Vlăduța Lupău sărbătorește Paștele acasă, la Șimleu Silvaniei, alături de oamenii dragi. Ea nu a uitat să marcheze cum se cuvine această sărbătoare și a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Hristos a înviat! Ce sărbătoare!”, a scris cântăreața pe Facebook în miez de noapte. Ulterior, acesta a revenit, urându-le internauților sărbători binecuvântate.

Și nu a încheiat aici. În după-amiaza primei zile de Paște, solista de muzică populară a distribuit o serie de imagini care le-a topit inimile fanilor. Acesta apare alături de nepoțica ei și de soțul, Adrian Rus.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, soțul și nepoțica ei
Vlăduța Lupău, imagine emoționantă alături de soțul și nepoțica ei
Sursa foto: Instagram

Artista a însoțit imaginile de mesajul „Adevărat a înviat!”. Ea a adăugat și că familia este cea mai impotantă: „Familia, cea mai importantă! Paște fericit, dragii mei!”

Vlăduța Lupău și nepoțica ei
Vlăduța Lupău, imagine emoționantă alături de nepoțica ei
Sursa foto: Facebook

Vlăduța Lupău este o prezență constantă în mediul online. Zilele trecute, aceasta le-a povestit acestora cum s-a pregătit pentru Paște. Gospodină desăvârșită, cântăreața a avut grijă să pregătească bucatele tradiționale și să înroșească ouăle. Ea a făcut sarmale, pască și a mers la stână, pentru a-și procura alimetele necesare.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea le-a pregătit fanilor și surprize muzicale. Ea a participat la filmări speciale, care urmează să fie difuzate în prima zi de Paște: „sunt cu prietena mea, Oana Matei, și o să ne vedeți împreună în ziua de Paște, la Hora TV”, a spus ea, reușind să intre în atmosfera de sărbătoare, purtând straie tradiționale.

ADVERTISEMENT