Life

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Artista este internată la spital, iar spectacolele ei au fost anulate

Probleme mari pentru Vlăduța Lupău. Celebra artistă este internată la spital, iar toate spectacolele programate în perioada următoare au fost anulate.
15.12.2022 | 12:06
Vladuta Lupau are probleme de sanatate Artista este internata la spital iar spectacolele ei au fost anulate
Vlăduța Lupău a fost internată la spital. Vedeta și-a anulat toate spectacolele. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta este căsătorită cu Adrian Rus, iar recent, cei doi au devenit și părinți pentru prima oară.

Vlăduța Lupău, internată la spital

După botezul lui Iair, fiul artistei, aceasta a avut o perioadă extrem de agitată. Vlăduța Lupău a plecat singură în Statele Unite, unde a participat la mai multe evenimente, iar recent, aceasta a fost plecată și în Germania, pentru un alt spectacol.

ADVERTISEMENT

S-ar părea că viața de mamă și de artistă au adus-o pe Vlăduța Lupău în pragul colapsului. Artista se confruntă acum cu probleme medicale și a fost internată de urgență la spital.

Dacă până acum, artista nu a ratat niciun eveniment programat, de această dată, Vlăduța nu a mai avut de ales. Drept urmare, spectacolele din următoarea perioadă nu le va mai putea onora.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a anulat spectacolul de la Chișinău, însă nu este clar ce se va întâmpla cu restul evenimentelor din următoarea perioadă.

Artista nu a spus concret ce simptome are sau ce s-a întâmplat, cert este că aceasta a publicat o imagine de pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Aceasta poartă la mână o brățară de înregistrare, dar și pijamale, semn că va petrece ceva timp acolo.

Ce probleme a întâmpinat Vlăduța Lupău după ce a devenit mamă

Conform postării artistei, Vlăduța Lupău a fost internată la secția de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Totodată, artista le-a mai transmis fanilor săi că nu este prima oară când se confruntă cu astfel de stări. Aceasta a mai fost internată anterior la spital, încă motivele clare nu le știm.

Menționăm însă că de când a devenit mamă, Vlăduța Lupău a trecut prin schimbări majore.

Aceasta și-a pierdut din vitalitate și de asemenea, la un moment dat povestea și că se confruntă cu o cădere a părului, lucru care a făcut-o să se îngrijoreze destul de tare.

”Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai pieptăn… Sunt aproape cheală.’‘, a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT