Life

Vlăduța Lupău, aroganță de proporții! Cât a dat pe o pereche de cizme

Vlăduța Lupău, aroganță de proporții. Vedeta le-a arătat fanilor ce și-a mai cumpărat în ultima vreme, anume o pereche de cizme.
11.01.2023 | 23:24
Vladuta Lupau aroganta de proportii Cat a dat pe o pereche de cizme
Vlăduța Lupău, aroganță de proporții! Cât a dat pe o pereche de cizme Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a făcut o aroganță de proporții. Vedeta și-a cumpărat o pereche de cizme extrem de scumpe, pe care nu toată lumea și-ar permite-o.

Vlăduța Lupău, aroganță de proporții! Cât au costat-o o pereche de cizme

Vlăduța Lupău își permite orice, după ani de zile pe scenă. Așa că nu se uită deloc la bani când își dorește ceva, indiferent de preț.

ADVERTISEMENT

Artista și-a luat o pereche de cizme de la Dior, al căror preț este în jur de 1.300 de euro, un preț deloc neglijabil având în vedere că mulți oameni nu au acești bani nici măcar pe toată luna și nici vorbă să îi cheltuiască pe obiecte vestimentare.

Chiar și așa, mândră nevoie mare de achiziția sa, Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor cum arată cizmele de la Christian Dior.

ADVERTISEMENT
Cizme
Vlăduța Lupău, aroganță de proporții! Cât a dat pe o pereche de cizme Foto Colaj Fanatik / Instagram

Cât cere Vlăduța Lupău pentru un concert

Vlăduța Lupău își permite orice pentru că are un tarif pe care nu multă lume și l-ar permite. Vedeta ar avea prețuri foarte piperate și pentru doar câteva ore de cântat cere 5.000 de euro.

Dacă organizatorii evenimentelor vor ca ea să cânte toată noaptea, atunci ar trebui să scoată din buzunar 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista mai spunea și că este foarte mândră de renumele său, așa că de aceea nici nu a vrut să își schimbe numele după ce s-a căsătorit, pentru că a muncit mult pentru numele său și inclusiv pentru tariful său de la cântări.

„Ți-ai păstrat numele de fată după căsătorie?”, a fost întrebarea adresată de de un fan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Răspunsul a fost unul clar pentru artistă, care a precizat că a muncit de mică pentru succesul său, iar nunta cu Adi Rus nu schimbă acest lucru.

„Evident! Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!”, a spus Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT