Life

Vlăduța Lupău, bucuroasă peste măsură. Ce mesaj le-a transmis fanilor la început de săptămână

07.12.2020 | 09:55
Vladuta Lupau bucuroasa peste masura Ce mesaj lea transmis fanilor la inceput de saptamana
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii de când a lansat o melodie de iarnă, cântăreața de muzică populară transmițând un mesaj emoționant fanilor săi la început de săptămână, internauții fiind cei responsabili pentru urcarea sa în topurile muzicale. 

Piesa intitulată „De Crăciun” a apărut în urmă cu numai 2 zile și a strâns mii de vizualizări pe canalul de Youtube, ajungând rapid pe locul 4. Artista a ajuns la inimile tuturor, versurile melodiei având un mesaj puternic legat de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața este încântată de ultima sa piesă, videoclipul fiind filmat în urmă cu aproximativ o săptămână, pe o vreme geroasă. Cu toate acestea Vlăduța Lupău a rezistat frigului, produsul final al clipului fiind unul pe măsura așteptărilor sale.

Vlăduța Lupău, în topurile muzicale cu un colind. Artista, în culmea fericirii

„700.000 de vizualizări în 2 zile. Top #4 în România pe YouTube. Cu aceste statistici eu încep săptămâna PERFECT Vă doresc asemenea și vouă și vă las câââântecul meu preferat să-l ascultați și să-l distribuiți să ajungă la toți românii”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Facebook .

ADVERTISEMENT

Între timp melodia îndrăgitei cântărețe de muzică populară a mai adunat ceva aprecieri, fiind tot mai aproape de 740.000 de vizualizări. Artista a mărturisit că a plâns prima oară când a văzut videoclipul pentru că este filmat alături de familia sa dragă.

Soțul, fratele, cumnata, nepoata, dar și părinții artistei apar în clipul piesei „De Crăciun”, mesajul melodiei fiind acela că sărbătorile sunt mult mai frumoase acasă, alături de oamenii dragi, motiv pentru care Vlăduța Lupău speră ca versurile să le transmită oamenilor bucurie, pace și liniște.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară este tare mândră de familia sa, în ciuda faptului că nu postează imagini cu cei dragi. Bruneta are o relație specială cu fratele ei, Bogdan, acesta numindu-și unica fiică după celebra sa soră.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre ultima sa piesă. Unde a fost filmat

„Dragii mei, vine cel mai frumos cântec… abia aștept să ajungă la inima voastră! Mă vedeți cu aceleași haine pentru că filmăm ultimele cadre ale videoclipului De Crăciun. Atâta e de frumos, și piesa, și clipul. 

ADVERTISEMENT

Sunt în gară, așteptăm să vină trenul ca să putem filma. Este atât de frig, mor de frig, dar nu contează pentru că știu că o să vă uitați la acest clip și o să vă placă foarte mult”, mărturisea Vlăduța Lupău în urmă cu numai câteva zile.

Videoclipul piesei a fost filmat în sânul familiei, artista trebuind să ia trenul pentru a ajunge acasă, de Crăciun, pentru masa de sărbători. În filmare apare toată familia cântăreței, de la mic la mare, fanii putând vedea pentru prima oară cum arată părinții artistei.

ADVERTISEMENT