Life

Vlăduța Lupău, căutată de Victor Micula în baza de date a Poliției. Ce a aflat afaceristul despre interpretă

21.10.2020 | 21:02
Vladuta Lupau cautata de Victor Micula in baza de date a Politiei Ce a aflat afaceristul despre interpreta
Vlăduța Lupău, căutați de Victor Micula în baza de date a Poliției. Ce a aflat afaceristul despre interpretă. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul milionar, Victor Micula, este renumit pentru conflictele sale cu oamenii legii. În vârstă de 25 de ani, moștenitorul imperiului Frutti Fresh este cercetat penal pentru diverse infracțiuni comise în anul 2018.

Victor Micula este anchetat acum pentru că ar fi accesat baza de date a Poliției Române. Deși faptele au avut loc acum 2 ani, urmărirea penală a fost pusă în mișcare de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor zilele trecute.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta a purtat uniformă de polițist și a participat la o intervenție. În același dosar sunt implicați și patru lucrători din Poliție, care l-ar fi ajutat să comită infracțiunile.

Vlăduța Lupău, căutați de Victor Micula în baza de date a Poliției. Ce a aflat afaceristul despre interpretă

Victoraș Micula nu renunță la activitățile sale ilegale și ieșite din comun și se află iar în conflict cu legea, după ce a consultat baza de date a Poliției. Acesta ar fi frunzărit dosarele la care ar trebui să aibă acces doar polițiștii implicați într-o anchetă și a căutat date personale ale unor persoane publice, cu ajutorul șefului adjunct al MAI Oradea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânărul de bani gata a căutat informații despre Codin Maticiuc și despre cântăreața Vlăduța Lupău, spre surprinderea acestora. Interpreta de muzică populară mărturisește uimită că nu a interacționat niciodată cu milionarul și nu înțelege motivul curiozității acestuia.

„Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu știu nici despre ce este vorba în subiect”, a declarat Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Ulterior, informațiile strânse de anchetatori arată că Victor Micula a pătruns într-o zonă interzisă civililor, ajutat de o angajată a Biorului Supravegheri Video a Poliției Oradea. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, tânărul a mers la o percheziție deghizat în polițist.

Din nefericire pentru afacerist, telefonul îi era ascultat, iar autoritățile au aflat despre fărădelegile comise de acesta, în timp ce se lăuda prietenilor cu faptele sale. El este acum acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

ADVERTISEMENT

„În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numita Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video”, unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane ,respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a afla date confidenţiale în legătură cu persoana numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus), fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Mun. Oradea, faptă care întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art.360 alin.1,2 şi 3 cod penal, ce urmează a fi reţinută în sarcina numitului Micula Victor, respectiv de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, reţinută în sarcina lui Ile Camelia, sens în care se va dispune extinderea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Micula Victor şi Ile Camelia”, se prezintă în ordonanța emisă de anchetatori.

Acum, Victoraș Micula s-a internat la o clinică de dezintoxicare din Elveția.

 

 

ADVERTISEMENT