Life

Vlăduța Lupău, certată de fani după ce a anunțat că e însărcinată. Cu ce le-a ”greșit”: „Puteți să-mi spuneți mai frumușel”

N-a trecut mult timp până ca Vlăduța Lupău să primească tot felul de sfaturi/ observații de la fani în legătură cu ce ar avea voie să facă sau nu ca femeie însărcinată.
31.03.2022 | 10:49
Vladuta Lupau certata de fani dupa ce a anuntat ca e insarcinata Cu ce lea gresit Puteti sami spuneti mai frumusel
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nici nu bine ce a anunțat Vlăduța Lupău că este însărcinată, că au început să îi scrie lumea dându-i indicații prețioase despre cum trebuie să se poarte de acum înainte, având în vedere că așteaptă un bebeluș.

Vlăduța Lupău, certată de fane pentru că își face unghiile

Artista a făcut marele anunț despre sarcina sa de curând, confirmând că va aduce pe lume un băiețel. Vlăduța este extrem de entuziasmată și învață cu ce se mănâncă această nouă situație din viața ei, cerând sfaturi în toate părțile.

ADVERTISEMENT

Unele fane au sărit cu gura pe ea spunându-i că nu e foarte recomandat să-și facă unghiile, căci i s-ar putea face rău de la mirosul de ojă. Cântăreața de muzică folclorică a reacționat la reclamațiile pe care le-a primit de la urmăritoarele ei în ultima oră. A făcut-o, evident, pe Instagram, acolo unde comunică toate noutățile din viața ei.

„Câteva fete m-ați certat de ce am fost la unghii. Bine, adevărul e că nu prea știu chestii, dar nu mă certați. Puteți să-mi spuneți mai frumușel, așa. E voie, nu-i voie, fă asta, nu fă asta. Eu le iau de bune”, s-a plâns Vlăduța Lupău pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere a fost dintotdeauna topită după copii. În mai multe interviuri pe care le-a acordat de-a lungul timpului, artista a spus că un copil este tot ce îi lipsește pentru a se declarat complet mulțumită de viața ei. Bucuria s-a produs în acest an, Vlăduța făcându-l tată pe fostul fotbalist Adi Rus pentru întâia oară.

Artista va aduce pe lume un băiețel

„Mama este prima femeie din viața unui bărbat iar mie întodeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că …👶🏻💙băiețel 🙏🏼!

ADVERTISEMENT

P. S: – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc “pușca” când vor fi mari… s-o lase ușor 😅”, sună mesajul prin care Vlăduța a anunțat sexul bebelușului.

Persoana care a spus că vedeta va naște un băiețel, dând-o practic de gol, a fost mama ei, în emisiunea lui Cristi Brancu. Femeia care i-a dat viață artistei i-a ”stricat”, practic, surpriza, căci aceasta voia să facă anunțul personal.

ADVERTISEMENT