Life
notix pixel id

Vlăduța Lupău, certată de soacra ei, înainte de plecarea la Paris. ”Minți cu nerușinare!”

Înainte de a pleca la Paris, alături de soțul ei, Vlăduța Lupău a fost certată de soacra ei.
16.10.2021 | 23:00
Vlăduța Lupău, certată de soacra ei, înainte de plecarea la Paris. ”Minți cu nerușinare!”
Vladuta Lupau, replici contradictorii cu soacra ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, o discuție cu soacra ei, în care aceasta o certa, chiar înainte ca ea să-și facă bagajele și să plece într-o escapadă Paris.

La Paris, solista de muzică de petrecere vrea să meargă la cei mai buni medici pentru a se trata de o afecțiune medicală care îi dă bătăi de cap de ceva timp. Concret, o tuse seacă de care nu ar mai reuși să scape.

Vlăduța Lupău: ”Fetele mă vor înțelege exact”

Cântăreața are programată pentru săptămâna viitoare plecarea în capitala Franței, dar se pregătește din timp cu bagajul. Însă, și-a dat seama că nu are haine cu care să se mai îmbrace.

”Fetele mă vor înțelege exact, la ce voi spune eu acum. Trebuie să-mi fac bagajul pentru Paris și, bineînțeles, să-mi pun câteva hăinuțe în care să îmi fac două-trei poze.

Așa, mișto, drăguțe, că, na, nouă ne plac pozele. Fetelor, în general. M-am uitat în dulap și mi-am dat seama că nu am haine”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram, fanilor ei.

Soacra ei, mama lui Adi Rus, la auzirea acestor cuvinte, i-a scris artistei că minte cu ”nerușinare” legat de faptul că nu mai are haine pe care să le poarte.

Soacra Vlăduței Lupău: ”Minți cu nerușinare. Ok, o caut”

Ulterior, Vlăduța Lupău a rugat-o pe soacra sa să-i caute prin dulap un articol vestimentar extrem de scump, aceasta din urmă acceptând să o ajute fără nicio ezitare. Vlăduța Lupău a postat apoi conversația pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor.

Vladuta Lupau, ”certata” de soacra ei. Sursa foto: Captura Instagram

 

”Minți cu nerușinare. Ok, o caut. Cum să zici că nu ai haine și nouă ni se rup ușile la dulapuri?”, a spus mama lui Adi Rus, nurorii sale.

Revoltată apoi de informațiile apărute în public, din care mulți au înțeles că într-adevăr a avut o altercație cu soacra sa, Vlăduța Lupău a clarificat lucrurile.

Vladuța Lupău spune că are o relație frumoasa cu soacra ei. Sursa foto: Captura Instagram

 

”Mi-ar plăcea să aveți toți relația pe care o am eu cu soacra mea. O iubesc și mă iubește”, a completat apoi cântăreața pe contul său de Instagram.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste din România în prezent. Melodiile sale ajung mereu în top, pe youtube.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri