Life

Vlăduța Lupău, certată de soacra ei, înainte de plecarea la Paris. ”Minți cu nerușinare!”

Înainte de a pleca la Paris, alături de soțul ei, Vlăduța Lupău a fost certată de soacra ei.
16.10.2021 | 23:00
Vladuta Lupau certata de soacra ei inainte de plecarea la Paris Minti cu nerusinare
Vladuta Lupau, replici contradictorii cu soacra ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, o discuție cu soacra ei, în care aceasta o certa, chiar înainte ca ea să-și facă bagajele și să plece într-o escapadă Paris.

La Paris, solista de muzică de petrecere vrea să meargă la cei mai buni medici pentru a se trata de o afecțiune medicală care îi dă bătăi de cap de ceva timp. Concret, o tuse seacă de care nu ar mai reuși să scape.

Vlăduța Lupău: ”Fetele mă vor înțelege exact”

Cântăreața are programată pentru săptămâna viitoare plecarea în capitala Franței, dar se pregătește din timp cu bagajul. Însă, și-a dat seama că nu are haine cu care să se mai îmbrace.

”Fetele mă vor înțelege exact, la ce voi spune eu acum. Trebuie să-mi fac bagajul pentru Paris și, bineînțeles, să-mi pun câteva hăinuțe în care să îmi fac două-trei poze.

Așa, mișto, drăguțe, că, na, nouă ne plac pozele. Fetelor, în general. M-am uitat în dulap și mi-am dat seama că nu am haine”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram, fanilor ei.

Soacra ei, mama lui Adi Rus, la auzirea acestor cuvinte, i-a scris artistei că minte cu ”nerușinare” legat de faptul că nu mai are haine pe care să le poarte.

Soacra Vlăduței Lupău: ”Minți cu nerușinare. Ok, o caut”

Ulterior, Vlăduța Lupău a rugat-o pe soacra sa să-i caute prin dulap un articol vestimentar extrem de scump, aceasta din urmă acceptând să o ajute fără nicio ezitare. Vlăduța Lupău a postat apoi conversația pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor.

Vladuta Lupau, ”certata” de soacra ei. Sursa foto: Captura Instagram

 

”Minți cu nerușinare. Ok, o caut. Cum să zici că nu ai haine și nouă ni se rup ușile la dulapuri?”, a spus mama lui Adi Rus, nurorii sale.

Revoltată apoi de informațiile apărute în public, din care mulți au înțeles că într-adevăr a avut o altercație cu soacra sa, Vlăduța Lupău a clarificat lucrurile.

Vladuța Lupău spune că are o relație frumoasa cu soacra ei. Sursa foto: Captura Instagram

 

”Mi-ar plăcea să aveți toți relația pe care o am eu cu soacra mea. O iubesc și mă iubește”, a completat apoi cântăreața pe contul său de Instagram.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste din România în prezent. Melodiile sale ajung mereu în top, pe youtube.