Life

Vlăduța Lupău, colaj de infarct, în costum de baie

18.10.2020 | 15:13
Vladuta Lupau colaj de infarct in costum de baie
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău încinge Instagramul cu imaginii incendiare în costum de baie. Artista și-a obișnuit fanii cu pozele în ținute provocatoare pe care le distribuie, în dese ocazii.

Solista este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu fiecare activitate din viața personală. Recent, cântăreața de muzică populară a plecat într-o mică vacanță, însoțită de soțul ei, Adrian Rus.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cazat undeva la munte, la un resort care are o piscină impresionantă. Solista nu ratat ocazia de a face o ședință foto, pe care a prezentat-o și admiratorilor din mediul online.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, în costum de baie
Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău cucerește Instagramul, în costum de baie

Interpreta nu este la prima „abatere” de acest fel. Ea este o prezență constantă în mediul virtual și fotografiile în costum de baie sunt un lucru des întânit în postările ei.

ADVERTISEMENT

Fotografia de mai sus a strâns mai bine de 35 de mii de aprecieri și un număr impresionant de mesaje de admirație. Până și reprezentanții paginii oficiale a pensiunii unde au fost cazați le-a mulțumit celor doi parteneri de viață că le-au trecut pragul.

“Frumusețe naturală și la propriu și la figurat!”, “Cu siguranță l-ai înfrumusețat”, “Excelent! Faci parte perfect din peisaj”, “Sexy Vlăduța, într-un peisaj de vis”, “Tu îl faci și mai frumos… ești o încântare a ochiului!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor ce au văzut acestă fotografie.

ADVERTISEMENT

Ne-am uitat pe contul artistei și vă prezentăm alte postări care s-au bucurat de o foarte mare popularitate în rândul fanilor și au reușit să strângă numere record de aprecieri.

Vladuța Lupău
Vladuța Lupău, în costum de baie
Sursa foto: Instagram

Imaginea prezentată mai sus este din vacanța pe care cuplul a făcut-o în Thailanda, la începutul acestui an. Fanii au fost încântați, atât de formele vedetei, cât și de peisajul extraordinar.

ADVERTISEMENT
Vladuța Lupău
Vladuța Lupău, în costum de baie
Sursa foto: Instagram

Ambele fotografii au depășit 35 de mii de like-uri și au avut sute de comentarii. Celebrul cuplu se bucură de dragostea fanilor, care așteaptă cu inima la gură vestea că familia lor se va mări. Cântăreața este cunoscută pentru relația apropiată pe care o are cu nepoțica ei, iar admiratorii speră că acest lucru va deștepta în ea dorința de a fi mamă.

ADVERTISEMENT