Life

Vlăduța Lupău, comparată cu Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut operații estetice. Ce au observat fanii

Vlăduța Lupău, asemănată cu Bianca Drăgușanu din cauza intervențiilor. Cum au reacționat fanii cântăreței de muzică populară.
17.01.2023 | 11:10
Vladuta Lupau comparata cu Bianca Dragusanu dupa ce sia facut operatii estetice Ce au observat fanii
Vlăduța Lupău, asemănată cu Bianca Drăgușanu din cauza intervențiilor estetice. Cum au reacționat fanii cântăreței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția fostului jucător de fotbal Adrian Rus a fost comparată cu fosta asistentă a lui Dan Capatos după ce și-a făcut operații estetice. Ce au observat internauții la scurt timp după ce vedeta a distribuit o imagine de la filmarea ultimului său videoclip.

Vlăduța Lupău, asemănată cu Bianca Drăgușanu din cauza intervențiilor estetice. Cum au reacționat fanii cântăreței

Vlăduța Lupău este asemănată cu Bianca Drăgușanu din cauza intervențiilor estetice pe care le-a suferit în ultima vreme. Solista și-a mărit buzele înainte de botezul fiului său, Iair, și apelează la proceduri care să o mențină tânără.

ADVERTISEMENT

Acesta este unul dintre motivele pentru care interpreta de muzică populară a fost criticată aspru pentru ultima apariție. Internauții au observat că vedeta exagerează cu machiajul și că în scurt timp va ajunge să fie de nerecunoscut.

„Ușor cu atâtea operații, de ce crezi că ești mai frumoasă acum? În puțin timp o prinzi pe Bianca Drăgușanu. Nu te mai recunoaștem. Păcat că vă bateți joc de frumusețea voastră naturală, ce o să faceți când ajungeți la 60 de ani?”.

ADVERTISEMENT

„Nici nu mai semeni cu tine”, „Cât de frumoasă ești naturală, Vlăduța. Așa nu… mă abțin, oare de ce?” sau „Prea multe chimicale, naturală ești mult mai frumoasă”, sunt câteva dintre comentarilor fanilor de pe Instagram.

Vlăduța Lupău, asemănată cu Bianca Drăgușanu
Vlăduța Lupău, asemănată de fani cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, adevărul despre intervențiile estetice

Vlăduța Lupău este foarte atentă la felul în care arată de când a pășit pe scena muzicală. S-a schimbat enorm de când a devenit cunoscută, dezvăluind că merge frecvent la o clinică unde face mai multe tratamente.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea este pentru coaja de portocală (celulită). În plus, vedeta și-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, substanță pe care o are și în buze. Totodată, apelează la rejuvenarea facială des.

„Asta e fața mea, exact așa cum mă vedeți, nemachiată, nefiltrată. Voi, unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați la niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel.

ADVERTISEMENT

Nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta … Oamenii se mai schimbă!”, spunea în urmă cu ceva vreme Vlăduța Lupău în mediul virtual.

ADVERTISEMENT