Life
notix pixel id

Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru colaborarea cu Jador: “Ai văzut ca merge cu prostia, nu?”. Cântăreața, reacție genială

Vlăduța Lupău a fost criticată de fani pentru colaborarea cu Jador, alături de care a lansat o nouă piesă. Reacția interpretei de muzică populară a fost una genială.
25.11.2021 | 12:59
Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru colaborarea cu Jador:
Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru colaborarea cu Jador. Ce răspuns le-a dat cântăreața. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost criticată de fani după ce i-a anunțat că lansează o nouă melodie alături de Jador și Costi Ioniță. Piesa se numește „Mare e lumea” și a fost lansată în această dimineață.

La melodie au colaborat și Cream, Minodora și Diana Bucșa. Piesa a strâns deja zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o oră.

Vlăduța Lupău, criticată de fanii pentru că a colaborat cu Jador

Vlăduța Lupău i-a anunțat ieri pe fani că lansează o melodie în colaborare cu Jador, Costi Ioniță și alți artiști, însă nu toată lumea s-a bucurat de această veste.

ADVERTISEMENT

Unii internauți au criticat-o pentru faptul că s-a asociat cu Jador, deși nu este prima dată când cei doi colaborează.

O internaută i-a transmis că a lansat o melodie cu renumitul interpret de manele pentru că ea nu mai are atât de mulți fani. Femeia i-a scris Vlăduței că nu o va mai urmări.

ADVERTISEMENT

„Ai rămas fără spectatori de te-ai aliat cu Jador, ai văzut ca merge cu ,,prostia” și ai vrut sa te bagi, nu ? Jalnic, nu urmăresc asemenea specimene”, i-a comentat o internaută pe Instagram.

Reacția Vlăduței a venit imediat, iar cântăreața i-a transmis femeii să nu-și bată copiii dacă cumva ei o urmăresc .

ADVERTISEMENT

„Poate urmăresc copiii tăi… să nu-i bați🤣, a fost răspunsul cântăreței de muzică populară.

Pe de altă parte, au fost și fani care s-au bucurat de această colaborare.

„Felicitări! Frumoşi Superbi Minunați! Prieteni Adevărați!”, „Abia aștept sa ascult piesele tale minunate și frumoase”, „Doamne, de-abia aștept!!!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Jador au mai cântat împreună, în urmă cu câteva luni. Fanii celor doi au fost încântați să-i vadă în această postură și au apreciat foarte mult melodia „Amanta”, lansată în luna iulie.

Atât Jador, cât și Vlăduța Lupău reușesc să cucerească topurile din România atunci când lansează noi piese. Faptul că au lansat o melodie împreună a avut un impact pozitiv asupra fanilor, piesa fiind multe zile printre primele în trending.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a pregătit deja câteva colinde cu ocazia sărbătorilor. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fani cu toate proiectele ei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri