Life

Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru colaborarea cu Jador: “Ai văzut ca merge cu prostia, nu?”. Cântăreața, reacție genială

Vlăduța Lupău a fost criticată de fani pentru colaborarea cu Jador, alături de care a lansat o nouă piesă. Reacția interpretei de muzică populară a fost una genială.
25.11.2021 | 12:59
Vladuta Lupau criticata de fani pentru colaborarea cu Jador Ai vazut ca merge cu prostia nu Cantareata reactie geniala
Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru colaborarea cu Jador. Ce răspuns le-a dat cântăreața. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost criticată de fani după ce i-a anunțat că lansează o nouă melodie alături de Jador și Costi Ioniță. Piesa se numește „Mare e lumea” și a fost lansată în această dimineață.

La melodie au colaborat și Cream, Minodora și Diana Bucșa. Piesa a strâns deja zeci de mii de vizualizări în mai puțin de o oră.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, criticată de fanii pentru că a colaborat cu Jador

Vlăduța Lupău i-a anunțat ieri pe fani că lansează o melodie în colaborare cu Jador, Costi Ioniță și alți artiști, însă nu toată lumea s-a bucurat de această veste.

Unii internauți au criticat-o pentru faptul că s-a asociat cu Jador, deși nu este prima dată când cei doi colaborează.

ADVERTISEMENT

O internaută i-a transmis că a lansat o melodie cu renumitul interpret de manele pentru că ea nu mai are atât de mulți fani. Femeia i-a scris Vlăduței că nu o va mai urmări.

„Ai rămas fără spectatori de te-ai aliat cu Jador, ai văzut ca merge cu ,,prostia” și ai vrut sa te bagi, nu ? Jalnic, nu urmăresc asemenea specimene”, i-a comentat o internaută pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Reacția Vlăduței a venit imediat, iar cântăreața i-a transmis femeii să nu-și bată copiii dacă cumva ei o urmăresc .

„Poate urmăresc copiii tăi… să nu-i bați🤣, a fost răspunsul cântăreței de muzică populară.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Pe de altă parte, au fost și fani care s-au bucurat de această colaborare.

„Felicitări! Frumoşi Superbi Minunați! Prieteni Adevărați!”, „Abia aștept sa ascult piesele tale minunate și frumoase”, „Doamne, de-abia aștept!!!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Vlăduța Lupău și Jador au mai cântat împreună, în urmă cu câteva luni. Fanii celor doi au fost încântați să-i vadă în această postură și au apreciat foarte mult melodia „Amanta”, lansată în luna iulie.

Atât Jador, cât și Vlăduța Lupău reușesc să cucerească topurile din România atunci când lansează noi piese. Faptul că au lansat o melodie împreună a avut un impact pozitiv asupra fanilor, piesa fiind multe zile printre primele în trending.

Vlăduța Lupău a pregătit deja câteva colinde cu ocazia sărbătorilor. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fani cu toate proiectele ei.

ADVERTISEMENT